0

Rosmarino Ponev z dvema ročajema Rosmarino Baste - 28

Vse, ki se navdušujete nad bakrenim videzom posode, bo posoda Rosmarino Basté preprosto navdušila. Ponev z dvema ročajema s premerom 24 cm je primerna za vsa kuhališča. Učinek vročega kamna omogoča naraven način priprave hrane, z bistveno manj maščobami. Celoten opis »
Od

Redna cena: 49,90 €

29,94 €

* Zahtevano

Ponev z dvema ročajema Rosmarino Baste - 28

Kuhnjska posoda Rosmarino

Opis

Linija posode Basté – preplet klasične elegance z modernim stilom. Vse, ki se navdušujete nad bakrenim videzom posode, bo posoda Rosmarino Basté preprosto navdušila. Ponev z dvema ročajema Rosmarino Basté omogoča pripravo hrane z minimalno količino olja. Hrano boste pripravili brez nezdravih maščob, hitro in učinkovito. Jed bo imela unikaten, prvovrsten okus, pripravljena zdrava hrana pa bo navdušila prav vse. Zunanjost posode v čudovitem bakrenem videzu.

Sodobna tehnologija z učinkom vročega kamna

Posoda Rosmarino Basté z učinkom »vročega kamna« omogoča edinstven pristop h kuhanju, saj sodobna tehnologija do popolnosti sovpada z enim najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane – na kamnu. Posoda z učinkom »vročega kamna« omogoča najbolj naraven način kuhanja in pečenja, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji! Z njo boste hrano pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravoz malo maščobami!

Unikaten dizajn v bakrenem videzu

Vse ljubitelje retro stila bo videz posode Rosmarino Basté popolnoma navdušil. Videz posode Basté združuje klasično eleganco moderne bakrene posode z aluminijasto posodo. Dodatno oplemeniten dizajn omogoča, da lahko hrano brez zadržkov postrežete v posodi kar pred gosti.

Kakovosten mineralni premaz za kuhanje brez prijemanja

Priprava hrane s posodo Basté je enostavna, saj se hrana med kuho in peko ne prijema površine posode. Neoprijemljiv mineralni nanos posode je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča kuhanje in pečenje brez dodatnih maščob, kar pomeni zdrav in enostaven način pripravljanja hrane, zato se poslovite od nezdravih maščob in se prepustite primarnemu, odličnemu okusu hrane, kot so ga poznali nekoč.

Hrana zadrži vse potrebne vitamine in minerale

Ena največjih prednosti posode Basté je v tem, da ima hrana unikaten, izjemen okus, ki se mu preprosto ne boste mogli več upreti. Priprava hrane namreč poteka le v lastnih sokovih in med kuhanjem ali pečenjem zadrži tudi vse potrebne hranljive snovi. Bolj naravno, sveže in zdravo preprosto ne gre.

Ročaji iz nerjavečega jekla

Posoda Basté ima ročaje iz kakovostnega nerjavečega jekla. Ročaji se ne pregrevajo in omogočajo lažji oprijem.

100 % brez PFOA

Premaz posode Rosmarino Basté ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Prav tako premaz posode ne vsebuje drugih škodljivih snovi.Vzdrževanje

Ponev z dvema ročajema Basté je enostavna za čiščenje. Lahko jo operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Primerna za vse kuhalne površine, tudi za indukcijo.
 • 100 % brez PFOA: brez zdravju škodljivih primesi.
 • Večslojna posoda: za najboljšo odpornost.
 • Posoda iz aluminija: velja za odličen toplotni prevodnik.
 • Neoprijemljiv, kakovosten mineralni premaz: brez prijemanja.
 • Zunanjost posode je obdana z vrhunsko temperaturno obstojno barvo bakra.
 • Kuhanje z minimalno količino maščob.
 • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše kuhanje.
 • Hrana zadrži minerale in vitamine, ki jih naše telo potrebuje za zdravo delovanje.
 • Ročaji iz nerjavečega jekla: se ne pregrevajo in omogočajo lažji oprijem.
 • Izjemno odporna na visoke temperature.
 • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
 • Dimenzija: 28 x 7 cm. 

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Kuhanje z manj maščobami

Za kuhanje ne potrebujete velikih količin maščob. Pripravite zdrave in okusne obroke.

Odlična razporeditev toplote

Večplastnost ali posebna tehnologija ThermoFlow daje posodi lastnost odlične razporeditve toplote, kar pripomore k hitrejšemu kuhanju.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek