Poslovni nahrbtnik Scandinavia

Praktičen poslovni nahrbtnik z več predali in žepi, primeren za prenosni računalnik. Celoten opis »
Od

Redna cena: 66,33 €

od 26,53 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Izjemno praktičen nahrbtnik, ki ima več predalov in žepov za knjige, dokumente in prenosni računalnik. Zelo lahek nahrbtnik z utrjeno hrbtno podlogo in utrjenima, mehko podloženima ročajema za ramena. Odličen sopotnik za v službo, poslovne sestanke in seminarje.

Praktična odlagalna mesta za prenosnik in dokumente

Nahrbtnik odlikuje veliko število odlagalnih mest, tako da lahko ločite dokumente, prenosni računalnik in knjige, ki jih potrebujete za v službo ali poslovne sestanke. Predal za prenosni računalnik je dodatno zaščiten in odebeljen ter opremljen z varnostnim pasom.

Trpežen, vodoodbojen material

Poslovni nahrbtnik Scandinavia je narejen iz trpežnega, vodoodbojnega materiala, ki ne zahteva posebnega vzdrževanja in se ga lahko zelo enostavno čisti. 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Zelo trpežen in prostoren.
  • Odličen za zaščito prenosnega računalnika.
  • Številni predali in žepi: tudi za shranjevanje ostalih stvari.
  • Iz vodoodbojnega materiala.
  • Dimenzija: 45 x 30 x 15 cm.
  • Volumen: 20 l.
Sestava Ne
Vzdrževanje Ne

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka