Brezplačna dostava Vsa naročila vam dostavimo brezplačno!  Preverite zdaj >>
Ponudba
traja še
dni
ur
:
min
:
sek
0

Hitex Letveno dno Hitex Hitoflex Idila

Masivno letveno dno Hitoflex Idila lahko sestavite sami in tako tudi privarčujete. Na voljo je v različnih dimenzijah, saj vam ga izdelamo po meri. Celoten opis »
Brezplačna
dostava
dni
ur
:
min
:
sek
Od

Redna cena: 69,90 €

48,93 €

Letveno dno Hitex Hitoflex Idila

Veliki sezonski popusti

 

Opis

Izjemno trpežno 5-consko letveno dno Hitoflex Idila za pravilno podporo telesa in daljšo življenjsko dobo vašega ležišča. Za lažji prevoz in preprosto sestavljanje ga sestavite kar sami in privarčujte. Primerno je predvsem za ležišča iz pene.

5-consko letveno dno za odlično podporo telesa

5-consko letveno dno Hitoflex Idila omogoča odlično lego in pravilno podporo vašega telesa. Skrbno premišljena 5-conska postavitev kap vam omogoča:

 • pravilen položaj telesa,
 • prijetnejše spanje,
 • udoben počitek
 • in večjo prožnost.

5-conskost letvenega dna enakomerno razporedi obremenitev teže, kar vam bo omogočilo odličen spalni položaj. Letveno dno Hitoflex Idila pa zaradi kvalitetne in skrbne izbire lesa omogoča še dodatno prožnost ležišča. To bo ohranilo pravilen položaj vaše hrbtenice in sproščujoč ter kvaliteten spanec.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Hitoflex Idila je klasično letveno dno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Hitoflex Idila zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. S Hitoflex Idilo boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Hitoflex Idila je primerno za vse postelje

To letveno dno je primerno za vsa ležišča, prav tako pa bo kot ulito ustrezalo posteljnim okvirjem s stranskimi letvami po celotni dolžini, vseh mer. Na voljo je namreč v različnih merah, ki so dobavljive takoj, sestavljanje letvenega dna Hitoflex Idila pa je enostavno in hitro, ne glede na mero.

Naročilo:

Rok izdelave letvenega dna je 2-3 dni.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
 • Vpeto v elastične gumice: za povečano prožnost.
 • 5-consko letveno dno: za pravilno lego telesa.
 • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
 • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
 • Preprosto sestavljanje: letveno dno sestavite sami.
 • Enostaven prevoz: manjše pakiranje.
 • Dimenzije: 80 x 200 (24 letvic), 90 x 190 (22 letvic), 90 x 200 (24 letvic), 120 x 200 (24 letvic), 140 x 200 cm (24 letvic)
Sestava

Letvice: bukov les

Okvir: bukov les

Kape: TPEE

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Plačilo na obroke

Pri nakupu nad 58 eur lahko kupujete tudi na obroke. Maksimalno število obrokov je 4, pri nakupu ležišč iz lateksa pa do 12.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Slovenski proizvod

Naše izdelke odlikuje slovenski proizvod, ki ga spremljata tradicija in preverjena kakovost.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Najboljša mnenja uporabnikov
 • 1 od 1 uporabnikom je bilo to mnenje v pomoč

  Zelo dobro

  Zaradi pomanjkanja dodatnega orodja in moči mi je šlo malo težje od rok pri montaži, vendar sem se znašla. Rezultat, pa je bil enkraten, udobje da ne govorimo-enkratno. Hvala Vam!
  L.P. Irma

  Vpisal-a: -

  Komentar
  Ti je bilo mnenje v pomoč?

Značke izdelka