0

Hitex Letveno dno Hitex Regular Lux - fiksno

-30%
Letveno dno Hitex Regular Lux - fiksno
Visokokakovostno 5-consko letveno dno Regular Lux odlično podpira ležišče in s tem vaše telo, zagotavlja pa tudi daljšo življenjsko dobo vašega ležišča. Celoten opis »
Od

Redna cena: 199,90 €

139,93 €

* Zahtevano

Po naročilu
(4 - 7) dni

Letveno dno Hitex Regular Lux - fiksno

Jubilejna ponudba


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Fiksno, visokokakovostno 5-consko letveno dno Regular Lux z nadstandardnim številom regulatorjev omogoča odlično prilagajanje ležišča vašemu telesu.

Posteljno dno z regulatorji trdoteNadstandardne nastavitve po vaši meri

Letveno dno Regular Lux nudi več možnosti za individualne nastavitve trdote posameznih letvic kot običajna letvena dna. Posteljno dno ima namreč kar 14 letvic v bočnem, ledvenem in ramenskem predelu, ki omogočajo individualno nastavitev trdote. Tako lahko natančno nastavite pravilno podporo za vaše telo in si zagotovite popolno prilagajanje ležišča vašemu telesu. Posteljno dno Regular Lux ima, glede na dolžino in izvedbo, najmanj 26 prožnih letvic, ki zagotavljajo stabilno podporo celega telesa.

5-consko posteljno dno z regulatorji trdote omogoča popolno prilagodljivost ležišča telesu

Nadstandardne nastavitve po vaši meriPosteljno dno je zasnovano iz 5 con, ki so različnih trdot. V predelu ramen in bokov imajo letvice na koncu rdeče kapice, zaradi katerih sta ta dva predela mehkejša. Sivo obarvane letvice so trše, kar je pomembno v predelu glave, ledvenega dela in nog. V okviru posameznega predela se nahajajo regulatorji trdote (drsniki), ki jih lahko poljubno premikate in dodatno nastavljate trdoto. Če dva regulatorja trdote premaknete na sredino, bo ta predel postal mehkejši. Če ju boste premaknili navzven, bo učinek obraten, in predel bo postal trši. 5-conskost letvenega dna prav tako enakomerno razporedi obremenitev teže, kar vam bo omogočilo odličen spalni položaj.

 

Skrbno premišljena 5-conska postavitev kap vam omogoča:

 • pravilen položaj telesa,
 • prijetnejše spanje,
 • udoben počitek
 • in večjo prožnost.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Regular Lux je narejeno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Regular Lux zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z letvenim dnom Regular Lux boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Regular Lux – fiksno za ležišča iz pene in lateksa

To letveno dno je primerno za večino ležišč iz pene ali lateksa. Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z našim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati najboljšo rešitev. Letveno dno Regular Lux ustreza vsem standardnim dimenzijam posteljnih okvirjev. Na voljo je v različnih merah, ki so dobavljive takoj. Za vas ga bomo sestavili, vi pa si boste lahko po svojih željah nastavili regulatorje trdote.

Naročilo:

Rok izdelave letvenega dna je približno 7 dni.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
 • Omogoča dodatno prožnost ležišča: kjer je le-to najbolj obremenjeno.
 • 14 letvic z regulatorji trdote: za prilagoditev podpore v ramenskem, ledvenem in bočnem predelu.
 • 5-consko letveno dno: za pravilno lego telesa.
 • Nadstandardno število regulatorjev trdote za popolno udobje.
 • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
 • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
 • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200 cm.
Sestava

Letvice: bukov les.

Okvir: bukov les.

Kape: TPEE.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Nadstandardno število regulatorjev

Nadstandardno število regulatorjev omogoča individualno nastavitev trdote v predelu ramen, ledvenega dela in bokov.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka