Velika menjava posode STARO za NOVO! Zamenjali bomo kar 4000 posod! Več tukaj >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Hitex Letveno dno Hitex Regular Lux - fiksno

Visokokakovostno 5-consko letveno dno Regular Lux odlično podpira ležišče in s tem vaše telo, zagotavlja pa tudi daljšo življenjsko dobo vašega ležišča.

Zaradi povečanega povpraševanja bo letveno dno Hitex Regular Lux dobavljivo v drugi polovici avgusta 2019. Izkoristite možnost prednaročila in naročite letveno dno že danes.

Od
Redna cena: 199,90 €
139,93 € -30%

* Zahtevano

Letveno dno Hitex Regular Lux - fiksno
-30% 199,90 € 139,93 €
Po naročilu Predvidoma bo izdelek pri vas v 7 delovnih dneh.
Nakup v trgovini
Poglej zalogo po trgovinah

Trajno dobra cena

Opis

Fiksno, visokokakovostno 5-consko letveno dno Regular Lux z nadstandardnim številom regulatorjev omogoča odlično prilagajanje ležišča vašemu telesu.

Posteljno dno z regulatorji trdoteNadstandardne nastavitve po vaši meri

Letveno dno Regular Lux nudi več možnosti za individualne nastavitve trdote posameznih letvic kot običajna letvena dna. Posteljno dno ima namreč kar 14 letvic v bočnem, ledvenem in ramenskem predelu, ki omogočajo individualno nastavitev trdote. Tako lahko natančno nastavite pravilno podporo za vaše telo in si zagotovite popolno prilagajanje ležišča vašemu telesu. Posteljno dno Regular Lux ima, glede na dolžino in izvedbo, najmanj 26 prožnih letvic, ki zagotavljajo stabilno podporo celega telesa.

5-consko posteljno dno z regulatorji trdote omogoča popolno prilagodljivost ležišča telesu

Nadstandardne nastavitve po vaši meriPosteljno dno je zasnovano iz 5 con, ki so različnih trdot. V predelu ramen in bokov imajo letvice na koncu rdeče kapice, zaradi katerih sta ta dva predela mehkejša. Sivo obarvane letvice so trše, kar je pomembno v predelu glave, ledvenega dela in nog. V okviru posameznega predela se nahajajo regulatorji trdote (drsniki), ki jih lahko poljubno premikate in dodatno nastavljate trdoto. Če dva regulatorja trdote premaknete na sredino, bo ta predel postal mehkejši. Če ju boste premaknili navzven, bo učinek obraten, in predel bo postal trši. 5-conskost letvenega dna prav tako enakomerno razporedi obremenitev teže, kar vam bo omogočilo odličen spalni položaj.

 

Skrbno premišljena 5-conska postavitev kap vam omogoča:

 • pravilen položaj telesa,
 • prijetnejše spanje,
 • udoben počitek
 • in večjo prožnost.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Regular Lux je narejeno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Regular Lux zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z letvenim dnom Regular Lux boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Regular Lux – fiksno za ležišča iz pene in lateksa

To letveno dno je primerno za večino ležišč iz pene ali lateksa. Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z našim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati najboljšo rešitev. Letveno dno Regular Lux ustreza vsem standardnim dimenzijam posteljnih okvirjev. Na voljo je v različnih merah, ki so dobavljive takoj. Za vas ga bomo sestavili, vi pa si boste lahko po svojih željah nastavili regulatorje trdote.

Fiksno letveno dno Hitex Regular Lux je izdelano po naročilu

Predpogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40% avansa ali celotnega zneska naročila. Po oddaji naročila boste tekom delovnega dne prejeli podatke za plačilo na vaš e-poštni naslov. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je plačilo avansa oziroma celotnega zneska opravljeno, bo vaše naročilo poslano v izdelavo. O dostavi boste obveščeni iz strani Pošte Slovenija ali naše osebne dostavne službe HITEX.

 

Dodatne informacije

Sestava

Letvice: bukov les.

Okvir: bukov les.

Kape: TPEE.

Glavne značilnosti
 • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
 • Omogoča dodatno prožnost ležišča: kjer je le-to najbolj obremenjeno.
 • 14 letvic z regulatorji trdote: za prilagoditev podpore v ramenskem, ledvenem in bočnem predelu.
 • 5-consko letveno dno: za pravilno lego telesa.
 • Nadstandardno število regulatorjev trdote za popolno udobje.
 • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
 • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
 • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek