DODATNI -10% CENEJE Ujemi dodatni popust na vsa ležišča Hitex! Izkoristi ugodnost >>
0

Hitex Ležišče iz pene Hitex Health Protect 16+2 Memory

Ležišče iz pene Hitex HealthProtect 16+2 Memory je primerno tako za otroke kot odrasle. Jedro iz napredne poliuretanske pene SleepCell Support z višino 16 cm odlično podpre telo, dodatna 2 cm spominske pene v prevleki pa izboljšata prilagajanje ležišča vašemu telesu. Celoten opis »
Dodatni 10% POPUST
Dodatni 10% popust se obračuna v pregledu košarice. Dodatna ugodnost velja samo do 25. 3. 2019, do polnoči.
Od

Redna cena: 319,90 €

223,93 €

* Zahtevano

Na zalogi

Ležišče iz pene Hitex Health Protect 16+2 Memory

Zmagovalci meseca -70%

Opis

Ležišče iz pene Hitex HealthProtect 16+2 Memory z 18 cm skupno višino uvrščamo med višja ležišča in je primerno za vse generacije, tako otroke kot odrasle osebe. Telo je odlično podprto, saj jedro iz napredne poliuretanske pene SleepCell Support z višino 16 cm daje možnost dobrega prilagajanja telesa samemu ležišču.

7 con – odlična podpora in pravilen položaj telesa7-consko ležišče

7 con oz. različnih trdot se do potankosti prilega telesu in omogoča hrbtenici, da je med spanjem v pravilnem fiziološkem položaju. Ležišče je na cone razdeljeno zato, ker telo v različnih delih telesa potrebuje različno podporo. V predelu ramen je potrebna mehkejša podpora, v predelu glave, bokov in nog srednje trda, v ledvenem predelu pa je potrebna najtrša podpora. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti. Hrbtenica je namreč eden izmed najpomembnejših in hkrati najbolj obremenjenih delov.

Ortopedsko jedro za udoben spanec

Jedro ležišča je narejeno iz napredne visokoelastične hladno stisnjene pene SleepCell Support, ki vam zagotavlja udobje, ki ga po napornih dneh najbolj potrebujete. 16 centimetrov visoko jedro pravilno podpira vse dele vašega telesa, kar zagotavlja miren spanec. S svojo obliko nudi odlično podporo hrbtenici. Omogoča lažje prilagajanje tako ramenskega kot bočnega predela, zato je počitek prijetnejši.

Pralna prevleka z 2 cm spominske pene za več mehkobe in udobja

Prevleka je iz kakovostnih mikrovlaken in vsebuje 2 cm spominske pene ViscoCell MEMORY. Spominska pena se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa, ko pa pritiska ni več, se počasi povrne v prvotno obliko. Prevleka ležišča vsebuje zaščito HealthProtect, ki je primerna tudi za občutljive osebe.

Spominska pena v prevleki za izjemen občutek lebdenja in masažni občutekSpominska pena za večje udobje

Ali ste vedeli, da se na noč povprečno preobrnemo kar 40-krat? Zaradi neugodnega pritiska na telo smo namreč prisiljeni večkrat menjati položaj in se nenehno premikati, rezultat pa je slabši, plitvejši in nekakovosten spanec ali celo pogosto prebujanje. Da boste spali še bolje in globlje, smo prevleki vzmetnice dodali spominsko peno. Spominska pena prepozna obliko telesa in se mu izvrstno prilagodi. Tako bo spanje še bolj prijetno in udobno, saj je spominska pena tista, ki pomaga razbremeniti točke pritiska na telo. Spominska pena v prevleki ima posebno obliko, ki daje nežen masažni občutek.

85% testirancev na ležiščih Hitex DOKAZANO boljše spi85% testirancev dokazno bolje spi na ležiščih Hitex

Z raziskavo spanja, ki smo jo zasnovali po strokovnem posvetu z višjim fizioterapevtom Matejem Čebokljem smo ugotovili, da izbira ležišča pomembno vpliva na boljši spanec. Testirancem smo tri tedne merili srčni utrip med spanjem, saj je povečan srčni utrip znak nemirnega spanja. Izkazalo se je, da se je na pravilno izbranem ležišču Hitex več kot polovici sodelujočih srčni utrip umiril. 72 % smo zmanjšali motnje spanja, 60 % testirancev ima manj težav z jutranjo utrujenostjo, kar 85 % pa jih na novem ležišču Hitex boljše spi. Matej Čebokelj je rezultat potrdil: "Ustrezno in kakovostno ležišče Hitex je eden izmed ključnih dejavnikov za nižji srčni utrip in seveda s tem za boljši in mirnejši spanec." Preberite več o raziskavi.

Vakuumsko pakiranje za praktičen, higieničen in varčen prevozVakuumsko pakiranje

Ležišče je vakuumsko pakirano, kar prinaša številne prednosti. Vakuumsko pakiranje je namreč izjemno praktično za prevoz, hkrati pa z nakupom takšnega izdelka doprinesete k varovanju narave. Ležišče ima zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen, kar omogoča, da je transport racionalnejši in varčnejši; v enem prevozu se tako prepelje več izdelkov, s tem pa se zmanjšuje število voženj in posledično količina izpustov CO2. Hkrati je vakuumsko pakiranje izjemno higienično, saj je izdelek neprodušno zaprt in ohranja popolno čistočo in svežino.

Proizvedeno v Sloveniji

Naša ležišča Hitex so proizvedena v Sloveniji in slovijo po več kot 20-letni tradiciji. Za vas le visoka kakovost, izjemno udobje in  skrbno izbrani materiali.

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Plačilo na do 4 obroke preko položnice brez obresti in brez pretirane papirologije. Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.vitapur.si, v vsaki trgovini Vitapur-Hitex po Sloveniji ali ob naročilu preko telefona 03 757 14 40. Na spletni strani lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. Vse informacije o možnosti plačila na do 4 obroke.

Nakup brez skrbi – 30-dnevno testno obdobje in garancija

Ležišče ima 30-dnevno testno obdobje. V tem času ga lahko preizkušate in se v miru prepričate ali vam ustreza. Če boste ugotovili, da vam ne ugaja, ga vrnite v 30 dneh od dneva nakupa in brez vprašanj vam bomo povrnili vaš denar.

Ob nakupu ležišča prejmete tudi 2-letno garancijo, v primeru nakupa našega letvenega dna, pa vam priznamo kar 10 let garancije.Vzdrževanje

Snemljiva prevleka z zadrgo je pralna na 30 °C. Sušenje prevleke v sušilnem stroju ni dovoljeno.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 7 con: za pravilno podporo vaši hrbtenici.
  • 16 + 2 cm visoko ležišče: nudi odlično podporo telesu med spanjem.
  • Jedro iz napredne visokoelastične poliuretanske pene SleepCell Support: za visoko udobje in izvrstno prilagajanje vsem spalnim položajem.
  • Dodatna 2 cm spominske pene ViscoCell MEMORY v prevleki: za pomoč pri razbremenitvi pritiska na telo.
  • Snemljiva in pralna prevleka: na 30 °C.
  • Vakuumsko pakiranje: omogoča, da ležišče pripeljete varčno, higienično in brez poškodb.
  • 30-dnevno testno obdobje: ležišče lahko testirate in se prepričate, ali vam ustreza.
  • Možnost plačila na obroke.
Sestava

Jedro: poliuretanska pena SleepCell Support.

Prevleka: tkanina iz mikrovlaken z 2 cm polnilom iz spominske pene ViscoCell MEMORY; posebna zaščita HealthProtect.

Tip pene: poliuretanska, hladno stiskana pena.

Gostota pene: 30 kg/m3.

Razlogi za nakup

18 cm (16+2) visoko jedro (pena)

Ležišče ima 16 cm visoko jedro, za dodatno udobje pa poskrbita dodatna 2 cm spominske pene. Ležišče z 18 cm spada med višja ležišča za višje udobje.

30-dnevni test ležišč

Da boste lahko prepričani, če vam ležišče zares odgovarja je 30-dnevno testno obdobje dovolj, da se prepričate.

7-consko ležišče

7-consko ležišče pravilno podpira celotno telo. Vsaka cona poskrbi za optimalno podporo različnih delov telesa in se jim popolnoma prilagodi.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Pralna prevleka

S pralno prevleko bodo vaši izdelki čisti in sveži. Vaš spalni prostor bo tako vedno higienski.

Vakumsko pakiranje

Vakumsko pakiranje omogoča povsem varčen in enostaven transport, saj zavzame zelo malo prostora.

Vodnik za izbiro ležišča

Če niste prepričani, katero ležišče bi vam odgovarjalo, potem smo vam pripravili vodnik, da bo vaša izbira lažja.

Za vse spalne položaje

Izdelek je primeren za vse, ki spite v različnih spalnih položajih. Optimalna podpora telesu za spanje tako na hrbtu, boku kot trebuhu.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek