Hitex Nadvložek/Roll up Hitex Clima Feel

Nadvložek Clima Feel roll up je idealna rešitev za vaše ležišče in vas, saj vam podarja izjemno mehkobo in udobje vse dni v letu. Celoten opis »
Od

Redna cena: 99,90 €

od 49,95 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

AIRMESH klimatski modul

Posebna luknjičasta tkanina poveča cirkulacijo zraka in izdelku daje večjo zračnost. Spalno okolje bo tako vedno suho in sveže.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Piramidna struktura

Namenjena je predvsem zmanjšanju točk pritiska na telo. Telo je bolj sproščeno, občutek pa je podoben nežni masaži.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Pralna prevleka

S pralno prevleko bodo vaši izdelki čisti in sveži. Vaš spalni prostor bo tako vedno higienski.

Vodnik za izbiro nadvložka

Da boste ustrezno zaščitili vaše ležišče, se sprehodite čez vodnik za izbiro nadvložka in zaščite za ležišče in se pravilno odločite.

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Nadvložek Clima Feel roll up je idealna rešitev za vaše ležišče in vas, saj vam podarja izjemno mehkobo in udobje vse dni v letu. Jedro nadvložka je iz poliuretanske pene, za dodatno sprostitev pa poskrbi vrhnja plast s piramidno plastjo. Posebna hladno-toplo tkanina StayCool® poskrbi za primerno temperaturo v vseh letnih časih.

Jedro iz pene s piramidno strukturo za še večje udobje

Jedro nadvložka sestavlja 5 cm prožne in prilagodljive poliuretanske pene s piramidno strukturo, ki vam zagotavlja prijeten in nežen občutek masaže po napornem dnevu. Z nadvložkom boste ponovno izboljšali udobje vašemu obstoječemu ležišču, uporabljate pa ga lahko še na druge načine, kot dodatno ležišče ali za spalno podlogo na raznih potovanjih.

Inovativna tkanina StayCool® - hladna in topla tkanina za idealno temperaturo vse leto

Sestava nadvložka Clima Feel je prilagojena uporabi tudi v toplejših mesecih.  Osrednji del prevleke nadvložka tvori posebna tkanina StayCool®, ki vsebuje vlakna za hladen občutek, ki upočasnjujejo segrevanje in nudijo hladnejši dotik, ki v toplejših mesecih poskrbi, da vam ne bo vroče, saj od telesa odvaja odvečno toploto, v hladnejšem obdobju pa vas ne bo zeblo, saj vlakna StayCool® učinkovito uravnavajo temperaturo.

Snemljiva in pralna prevleka za svežino in čistočo

Prevleko nadvložka lahko snamete in operete na 40 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni.  

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 5 cm visok nadvložek: za nadstandardno udobje.
  • Jedro iz poliuretanske pene s piramidno strukturo: vrhunsko prileganje telesu z učinkom nežne masaže.
  • Inovativna tkanina StayCool®: s hladilnimi vlakni za uravnavanje temperature vse dni v letu.
  • Airmash tkanina: poskrbi za dodatno svežino in zračnost.
  • Podaljšuje življenjsko dobo vašemu ležišču.
  • Izboljšuje udobje starejših ležišč.
  • Nedrsni spodnji del: onemogoča premikanje po podlagi.
  • Pralna prevleka na 40 °C: za svežino in čistočo.
  • Dimenzije: 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200.
Sestava

Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna, tkanina StayCool®, airmash tkanina.

Jedro: 100 % poliuretanska pena s piramidno strukturo.

Vzdrževanje Prevleko nadvložka lahko operete na 40 °C. Funkcija inovativnih vlaken StayCool® se s pranji v pralnem stroju ne spreminja.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka