0

Hitex Volnena odeja Hitex Kašmir

Če iščete izredno mehko in toplo odejo, potem je volnena odeja iz kašmirja prava izbira. Kašmirska volna ima med vsemi volnami najboljšo mehkobo in je tudi najboljši toplotni izolator. Celoten opis »
Od 329,90 €

* Zahtevano

Po naročilu
(4 - 7) dni

Volnena odeja Hitex Kašmir

Jubilejna ponudba


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Če se v postelji nikakor ne morete ogreti, potem je odeja iz kašmirja prava za vas. Odejo iz fine kašmirske volne priporočamo vsem, ki želite prijetno mehko in toplo odejo.

Odeja za hladne zimske dni in tiste najbolj zmrzljive

Mehka odeja odlično uravnava temperaturo in zagotavlja miren ter udoben spanec. Volna ima naravno sposobnost vpijanja vlage. Z odejo iz kašmirja se boste pozimi kar najbolje ogreli. Hkrati odeja tudi v prehodnih mesecih nudi prijetno spalno okolje, saj vas volna prijetno ohladi.

Kašmirska volna se ponaša z izredno mehkobo

Kašmirska volna ima med vsemi naravnimi volnami najboljšo mehkobo in je hkrati tudi najboljši toplotni izolator. Odejo ob dobri toplotni izolaciji odlikuje tudi nizka teža in je izredno prijetna za uporabo.

Toplota kašmirske volne za revmatike

Odeja iz najboljše kašmirske volne zagotavlja odlično toploto in jo priporočamo tudi revmatikom in ljudem z malo lastne toplote. Priporočamo za hladne spalnice.

Volna kot odličen termoregulator

Odeja uravnava temperaturo tako, kot vam najbolj ustreza. Zaradi svoje sestave in zračnosti vzdržuje optimalno temperaturo preko cele noči. Prilagaja se celo toplotnim razlikam partnerjev v postelji, tako da obema nudi prijetno spalno okolje. Medtem, ko se odeja prilagodi temperaturi vašega partnerja, boste vi še zmeraj ohranili vašo individualno mikroklimo, ki vam ugaja.

100 % naravni izdelek

Volnena odeja Kašmir ima oznako 100 % naravni izdelek.

Izdelava po meri

Odejo vam izdelamo po naročilu in vaših merah.Vzdrževanje

Priporočamo občasno zračenje, najbolje v jutranjih urah. Ne izpostavljajte odeje neposredno soncu. Uporabljajte posteljnino. V kolikor je odeja potrebna čiščenja, jo zaupajte čistilnici.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Toplejša odeja: za udobno spanje v hladnejših mesecih. 
  • Volna odlično uravnava temperaturo: učinkovito odvaja vlago; za prijetno in suho spalno okolje.
  • Primerna za: vse, ki jih rado zebe in revmatike.
  • Primerna za: vse, ki jih rado zebe in revmatike.
  • Dimenzije: 130 x 200, 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 250 x 200, 250 x 220 cm.
Sestava
95 % čista runska volna
5 % kašmir

Razlogi za nakup

Avstralska merino volna

Volna velja za naravni termoregulator, saj odlično uravnava temperaturo preko cele noči.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Vodnik za izbiro odeje

Če se odločate med različnimi odejami in niste prepričani v svojo izbiro, smo vam pripravili preprost vodnik, ki vam bo to olajšal.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka