Vitapur Family Klasična rjuha Vitapur Family Sienna

Klasična bombažna rjuha Sienna bo obsijala vašo spalnico s svojo izjemno belino. Celoten opis »
Od

Redna cena: 29,90 €

od 8,97 €

* Zahtevano

Novo hibridno ležišče Hitex ZEN

 

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Klasična bombažna rjuha Sienna bo obsijala vašo spalnico s svojo izjemno belino. Navdušeni boste nad njenim gostim tkanjem in trpežnostjo.

Kakovost 100 % bombaža, ki dovoli vaši koži, da diha

Rjuha je narejena iz 100 % bombaža, ki je do kože izjemno prijazen in ji dovoli, da diha. Kakovost niti in poseben postopek izdelave zagotavljata voljno in trpežno tkanino, ki je enostavna za vzdrževanje.

Zelo praktična

Klasična rjuha Sienna je izjemno praktična, saj jo lahko uporabite za več namenov. Služila vam bo kot:

  • rjuha za ležišče,
  • priročna zaščita za počitniška ležišča v hotelih, kamor se neradi uležete,
  • lahka poletna odeja za vroče noči,
  • ali kot pregrinjalo za ležišče, ko boste nekaj dni zdoma.

Rjuho boste lahko odnesli tudi na počitnice, saj je lahka in ne zavzame veliko prostora.

Odlična zaščita pred umazanijo, ki jo enostavno operete

Klasična rjuha Sienna predstavlja odlično zaščito ležišča in posteljnine pred umazanijo, saj je pralna pri 60 °C. S tem lahko vzdržujete čistočo na visoki ravni, vaše spalno okolje pa bo lahko konstantno sveže in bleščeče belo. Tako se boste znebili hišnega in cvetnega prahu ter pršicam, ki povzročajo alergije, zadali boleč udarec. Rjuho boste lahko preprosto osušili tudi v pralnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 100 % koži prijazen bombaž.
  • Klasična bombažna tkanina, izjemne beline.
  • Gosto tkanje in neverjetna trpežnost.
  • Vsestranka.
  • Pralna na 60 °C.
Sestava

Iz koži prijaznega 100% bombaža.

Vzdrževanje

Pralna pri 60 °C. S tem lahko vzdržujete čistočo na visoki ravni, vaše spalno okolje pa bo lahko konstantno sveže in bleščeče belo.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka