0

Vitapur Family Bombažna napenjalna rjuha Vitapur Paris - čokoladna

Elegantna in nežna tkanina, iz 100% najfinejšega bombaža. Celoten opis »
Od 19,90 €

* Zahtevano

Bombažna napenjalna rjuha Vitapur Paris - čokoladna

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Velji nakup = večji prihranek

Opis

Izjemno elegantna in nežna tkanina, iz 100 % najfinejšega bombaža, je zelo trpežna in enostavna za vzdrževanje. Tudi po več pranjih ohrani svojo posebno mehkobo in nežnost, ki razvaja in nudi udobje.

100 % bombaž za izjemno mehkobo

Vrhunske napenjalne rjuhe so narejene iz 100 % česanega bombaža. Česani bombaž je izjemno mehka različica bombaža, izdelana iz posebej obdelanih vlaken, preden jih spletejo v prejo. Rjuha je do kože izjemno prijazna in ji dovoli, da diha. Kakovost niti in poseben postopek izdelave zagotavljata voljno in trpežno tkanino, ki je enostavna za vzdrževanje.

Enostavno vpenjanje z elastiko po celem robu

Napenjalne rjuhe Paris imajo po celotnem robu elastiko za lažje vpenjanje na ležišče. Napenjalna rjuha se enakomerno napne in se ne mečka. Njeno vzdrževanje je nezahtevno in enostavno, saj jo lahko osušite tudi v sušilnem stroju.

Rjuha, ki ohranja svojo mehkobo dlje časa

Napenjalna rjuha Paris vas bo navdušila s tkanino iz najfinejšega bombaža, saj tudi po več pranjih ohranja svojo posebno mehkobo in nežnost, ki razvaja in nudi udobje. Izjemna gostota niti in kakovostno tkanje pričarata prestižno rjuho, ki bo razvajala vašo kožo vse dni v letu. Vzdrževanje

Rjuha je pralna na 60 °C, s čimer bo vaše spalno okolje zmeraj čisto in sveže. Hipoma jo boste posušili tudi v hladnih zimskih ali jesenskih mesecih, saj jo lahko enostavno osušite v sušilnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 100 % bombaž: izredno prijazen do vaše kože.
  • Prestižne barve in odlična kakovost tkanja.
  • Gosto tkanje: trpežnejša, dlje časa ohrani lep videz.
  • Na voljo v 4 barvah: biserna, šampanjska, čokoladna in vijolična.
  • Pralna na 60 °C.
  • Dimenzije: 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200, 200 x 200, 200 x 220 cm.
Sestava

100% bombaž.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Nebeljen bombaž

Nebeljen bombaž je povsem naraven, brez kemične obdelave. Kot tak je primeren za občutljivo kožo.

Pralno do 60 °C

Izdelki so pralni, kar pomeni konstantno ohranjanje čistoče in higiene v največji možni meri.

Sušenje v sušilcu

Če želite kar najhitreje posušiti vaš izdelek, sušenje v sušilcu ni nobena ovira.

Trpežna tkanina

Izdelke odlikuje le najboljši bombaž, ki s svojo trpežnostjo zagotavlja tudi lažje vzdrževanje.

Visoka gostota tkanja

Gosto tkana tkanina je mnogo bolj odporna in trpežna od običajne. Izdelek je uporaben dlje časa.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka