Vikend sreče! Popusti do -70% in DARILO ob nakupu! Izkoristi ugodnost >>
Ponudba
traja še
dni
ur
:
min
:
sek
0

Anatomski vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario

-30%
Edini vzglavnik iz lateksa, ki mu lahko nastavljate višino in naklon. Prilagodi se vašemu vratu in glavi ter ju pravilno podpre. Celoten opis »
Od

Redna cena: 139,90 €

97,93 €

* Zahtevano

Anatomski vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario

Trajno dobra cena

Opis

Tisti, ki nikakor ne najdete pravega vzglavnika zase, boste z vzglavnikom Ortopedic Vario zagotovo našli svoje zadovoljstvo. Z nastavitvijo individualne višine in naklona vzglavnika boste dosegli najboljši spanec.

Anatomski vzglavnik odlično podpira vrat in glavo

Vzglavnik odlikuje anatomska oblika, ki odlično podpira vrat, hrbtenica pa ob tem dobi obliko ravne črte, kar pomeni pravilen fiziološki položaj telesa. Pri ležanju na boku ima hrbtenica obliko ravne črte, in pri ležanju na hrbtu obliko črke S.

Ergonomsko oblikovan zgornji del s priamidno strukturoErgonomsko oblikovan zgornji del s piramidno strukturo

Zgornji del vzglavnika je ergonomsko oblikovan, da pravilno podpre vaš vrat. Piramidna struktura vrhnje plasti nudi nežen masažni učinek in dodatno razbremeni točke pritiska. To pomeni tudi manj menjavanja spalnega položaja, kar pomeni tudi manj prebujanja. Piramidna struktura vam bo tako zagotovila zdrav, udoben in nemoten spanec.

Vzglavnik iz elastičnega lateksa za konstantno oporo vratnemu delu hrbtenice

Ker je lateks najprilagodljivejši naravni material, nudi konstantno oporo vratnemu delu hrbtenice, ne glede na spalni položaj, in se popolnoma zlije z vami.

Bombažna prevlekaPrevleka z bambusovimi vlakni za več svežine in bolj higienično spalno okolje

Prevleka vzglavnika Ortopedic Vario je polnjena z naravnimi bambusovimi vlakni. Tako v naravni obliki kot v obliki tkanine bambus ohranja svojo unikatno, odlično sposobnost vpijanja vlage, pri čemer 3- do 4-krat prekosi celo bombaž. Vlago, ki jo prevzame od telesa, hitro oddaja v okolje. Tako se vzpostavi suho in sveže spalno okolje. S tem poskrbi, da je vaša koža vselej suha in vam daje prijeten občutek udobja.

Ne najdete pravega vzglavnika zase? Poskusite z Ortopedic Variom!

Tisti, ki nikakor ne najdete pravega vzglavnika zase, boste z vzglavnikom Ortopedic Vario zagotovo našli svoje zadovoljstvo. Z nastavitvijo individualne višine in naklona vzglavnika boste dosegli najboljši spanec. Vzglavniku lahko tako odvzamete podložno ploščo in tako znižate njegovo višino. S podložno plastjo pa lahko spremenite tudi naklon vzglavnika.

Različni načini uporabe

Pralna prevleka vzglavnika za svežino in čistočo

Prevleko vzglavnika lahko perete, s čimer boste vedno ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Vzdrževanje

Prevleka vzglavnika je pralna na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Anatomska oblika vzglavnika: odlično podpira vrat in je primeren za spanje na hrbtu in boku.
 • Jedro iz 100 % lateksa: ohranja svojo obliko in prožnost ter nudi konstantno oporo vratnemu delu hrbtenice. 
 • Nastavljivi višina in trdota vzglavnika: sestavljen je iz treh plasti, ki jih lahko po vaših željah dodajate ali odvzemate.
 • Če imate širša ramena in pogosto spite na boku in hrbtu: potrebujete vse tri plasti vzglavnika.
 • Če imate ožja ramena in pogosto spite na boku in hrbtu: spodnjo plast odstranite in si tako prilagodite vzglavnik za popolno podporo vratu.
 • Ergonomsko oblikovan zgornji del vzglavnika s piramidno strukturo: za pravilno lego vratu in nežen masažni občutek.
 • Piramidna struktura vrhnje plasti: nudi masažni učinek.
 • Pralna prevleka z bambusovimi vlakni: za čistočo in higieno.
 • Dimenzija: 62 x 30 x 7/11 cm.
Sestava

Tkanina: 18 % bombaž, 18 % bambusova vlakna, 64 % mikrovlakna.

Jedro: 100 % lateks.

Razlogi za nakup

Anatomska oblika

Izdelek z anatomsko obliko se priporoča vsem, ki imajo težave z vratnimi vretenci. Prav tako se priporoča predvsem za spanje na boku oz. hrbtu.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Lateks - naravni material

Lateks je izredno prilagodljiv naravni material. Nudi maksimalno udobje in pravilno ortopedsko lego hrbtenice.

Piramidna struktura

Namenjena je predvsem zmanjšanju točk pritiska na telo. Telo je bolj sproščeno, občutek pa je podoben nežni masaži.

Pralna prevleka

S pralno prevleko bodo vaši izdelki čisti in sveži. Vaš spalni prostor bo tako vedno higienski.

Prilagodljivi višina in trdota

Ker lahko vzglavniku odvzemate polnilo, ga lahko na ta način individulano prilagajate po višini in trdoti. Primeren je za vse spalne položaje.

Vodnik za izbiro vzglavnika

Dober vzglavnik je velikega pomena. Vodnik za pravilno izbiro vam bo v veliko pomoč.

Za spanje na boku in hrbtu

Priporočajo se predvsem izdelki z anatomsko obliko ter nekoliko večji in višji.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Najboljša mnenja uporabnikov
 • 1 od 1 uporabnikom je bilo to mnenje v pomoč

  Odlično spim

  Glede na to, da imam težave z alergijami, je bil vzglavnik Ortopedic Vario zame več kot odlična izbira. Prav tako imam raje nižje vzglavnike, zato sem enostavno odvzela eno plast vzglavnika, da se mi sedaj optimalno prilega in spim več kot odlično.

  Vpisal-a: -

  Komentar
  Ti je bilo mnenje v pomoč?