0

Hitex Vzglavnik Hitex ActivAir TO GO

Za udoben in sproščen počitek kjer koli. Vzglavnik je primeren je za potovanja, izlete, kampiranja. S priloženo vrečo za shranjevanje ga lahko vzamete kamor koli. Celoten opis »
Od

Redna cena: 29,90 €

14,95 €

* Zahtevano

Vzglavnik Hitex ActivAir TO GO

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Velji nakup = večji prihranek

Opis

Manjši in mehkejši vzglavnik je primeren za potovanja, izlete ali kampiranja. Kamor koli se boste odpravili, ga lahko vzamete s sabo, saj ima priloženo vrečo za shranjevanje. Stranska luknjičasta tkanina airmash omogoča večje zračenje in idealno mikroklimo.

Vzglavnik prilagojen potovanju

Manjši vzglavnik je prilagojen ravno za potovanja, saj ima priloženo vrečo za shranjevanje. Odpravite se na izlet ali kampiranje, udobno pa vam bo tudi med vožnjo z avtom ali letalom.

Idealna izbira za spanje v vseh spalnih položajih

Klasična oblika vzglavnika je primerna za vse spalne položaje. Predstavlja idealno izbiro za vse, ki ne veste, kateri vzglavnik bi vam najbolje ugajal ali pa če enakovredno spite v vseh spalnih položajih. Ne glede na spalni položaj bo vzglavnik poskrbel za odličen spanec kjer koli in kadar koli.

Možnost individualne nastavitve višine in trdote

Za popolno prileganje lahko vzglavniku sami nastavljate višino in trdoto. Preprosto odvzemanje ali dodajanje polnila omogoča praktična zadrga, ki je diskretno všita v rob vzglavnika. Ne glede na vaše spalne navade si boste ustvarili popolno udobje po vaši meri.

Airmash tkanina za večjo zračnost in svežino

Stranski del vzglavnika je narejen iz luknjičaste airmash tkanine, ki povečuje zračnost in svežino. Napredni klimatski modul odlično povečuje cirkulacijo zraka in tako učinkovito zagotavlja konstantno zračnost, s tem pa vzpostavlja prijetno in suho spalno okolje.

Pralen vzglavnik za svežino in čistočo

Vzglavnik je v celoti pralen na 60 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in svežino na najvišji ravni. Primeren tudi za alergike.Vzdrževanje

Vzglavnik lahko operete na 60 °C.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Klasična oblika vzglavnika: primeren za vse spalne položaje.
  • Idealen za potovanja: s priloženo vrečo za shranjevanje.
  • Izjemna zračnost: stranska airmash tkanina za pospešeno kroženje zraka.
  • Prijetna mehkoba: za vse, ki obožujejo mehke vzglavnike.
  • Individualna nastavitev višine in trdote: možnost odvzemanja in dodajanja polnila za prilagajanje po lastnih željah.
  • Pralen vzglavnik 60 °C: za čistočo in higieno.
  • Primeren tudi za alergike.
  • Dimenzija: 30 x 50 cm.
Sestava

Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna.
Polnilo: 100 % mikrovlakna.

Razlogi za nakup

AIRMESH klimatski modul

Posebna luknjičasta tkanina poveča cirkulacijo zraka in izdelku daje večjo zračnost. Spalno okolje bo tako vedno suho in sveže.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Pralno do 60 °C

Izdelki so pralni, kar pomeni konstantno ohranjanje čistoče in higiene v največji možni meri.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek