Črni petek je tu! Razkrivamo izbrane izdelke iz ponudbe že po norih cenah! Izkoristi ponudbo >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Rosmarino Steklena pokrovka in soparnik THERMOFLOW

Steklena pokrovka in soparnik predstavljata popolno kombinacijo z ekonom loncem THERMOFLOW.
Od
Redna cena: 19,90 €
7,96 € -60%

* Zahtevano

Steklena pokrovka in soparnik THERMOFLOW
-60% 19,90 € 7,96 €
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.

Trajno dobra cena

Opis

Steklena pokrovka omogoča popoln nadzor kuhanja, saj boste ves čas videli, kaj se dogaja v loncu.

Imeli boste odličen vpogled v kuhanje. Hrana se tako ne bo prismodila, prekuhala ali zažgala, saj boste ves čas imeli natančen pregled nad potekom kuhanja. Pokrov je iz visokokakovostnega, debelega in težko zlomljivega stekla. Odprtinica na pokrovki učinkovito odvaja odvečno paro, s čimer nudi boljši pregled nad kuho, ne da bi hrana pri tem izgubila potrebne minerale in vitamine ter sočnost. Pokrovka ima poseben ročaj CoolFeel, ki se ne segreva, tako da ne boste utrpeli opeklin, oprijem pa bo prijeten.

Soparnik ThermoFlow

S soparnikom ThermoFlow boste učinkovito pripravljali hrano na pari in to izključno brez maščob. S soparnikom namreč kuhate izključno na pari, takšno kuhanje pa omogoča pripravo hrane na nižji temperaturi, ob tem pa se ohranjajo vse hranljive snovi, vključno z vitamini in minerali. Zato je soparnik izjemen pripomoček, ki je nujen za vsakogar, ki da kaj na zdravo prehrano in zdrav način kuhanja. Hrana bo imela izjemen, poln in pristen okus, ob tem pa bo obdržala čudovite barve, sočen okus ter hrustljavost.

Soparnik je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, njegov ročaj pa se ne segreva in je izjemno praktičen za uporabo, saj vam omogoča enostavno dviganje in prenašanje. Odlikujejo ga majhne nožice, ki omogočajo, da lahko odvečna tekočina preprosto odteka. Dizajn soparnika je sodoben in omogoča preprosto uporabo in čiščenje, obenem pa lahko nanj poveznete priročno stekleno pokrovko, s katero enostavno nadzirate potek soparjenja, ki je eden najbolj zdravih in priročnih načinov priprave hrane. Soparnik po vsej površini odlično prevaja toploto, s čimer bo vaša hrana vselej enakomerno skuhana. Tako boste pripravili odlično zelenjavo, meso, ribe … ki bodo zmeraj imeli poln, naraven okus.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Steklena pokrovka omogoča popoln nadzor kuhanja.
  • Soparnik omogoča pripravo hrane na pari, povsem brez maščob
  • S stekleno pokrovko boste ekonom lonec spremenili v navaden lonec.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek