-50%
 
Steklena pokrovka Rosmarino, 28 cm

Rosmarino Steklena pokrovka Rosmarino, 28 cm

Steklena pokrovka z ročajem, odpornim na vročino, omogoča popoln nadzor nad kuho. Celoten opis »
Od

Redna cena: 12,90 €

Vaša cena od: 6,45 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Mesec Svlianitovih brisač

 

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Steklena pokrovka z ročajem, odpornim na vročino, omogoča popoln nadzor nad kuho. Zaradi odprtine za odvečno paro imate v vsakem trenutku vpogled v lonec, priročen ročaj pa vam služi kot praktično odlagalno mesto za kuhalnico.

Enostavno čiščenje

Steklene pokrovke Rosmarino boste hitro in preprosto očistili. Ni vam jih treba prati na roko, saj jih lahko operete tudi v pomivalnem stroju.

SoftTouch ročaj za praktično uporabo

SoftTouch ročaj je odporen na vročino in se ne pregreva, zato lahko zanj popromete brez kuhinjske rokavice. Tako enostavno  Ročaj se odlično prilagaja prijemu roke, hkrati pa je osnovan tako, da služi kot priročen odlagalni prostor za kuhalnico, metlico ali drugi kuhinjski pribor. Tako ne boste popackali in umazali kuhinjskega pulta.

Odprtina za odvajanje odvečne pare

Pokrovka iz kakovostnega in odpornega stekla ima režo za odvajanje odvečne pare. Zaradi tega omogoča odličen vpogled v posodo v času kuhanja, preprečuje prekipevanje. Mleko, juha ali vroče olje bodo ostali v času kuhanja v posodi, zaradi česar boste imeli tudi manj dela s čiščenjem kuhalne plošče. 


Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Ročaj SoftTouch: se ne pregreva.
  • Ročaj z odlagalnim mestom za kuhalnico.
  • Enostavna odprtina za odvajanje odvečne pare.
  • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
  • Dimenzija: 28 cm.
Sestava Ne
Vzdrževanje

Pokrovka je tudi primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka