Ponudba črnega petka! Izbrani izdelki ŽE do -75% + brezplačna dostava! Izkoristi ugodnost >>
0

Rosmarino Steklena pokrovka Rosmarino Gold Stone

-50%
 
Brezplačna dostava
 
Steklena pokrovka Rosmarino Gold Stone

Steklena pokrovka z ročajem, odpornim na vročino, omogoča popoln nadzor nad kuho.

Celoten opis »
Od

Redna cena: 13,90 €

6,95 €

* Zahtevano

Steklena pokrovka Rosmarino Gold Stone

Ponudba Črnega petka


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Steklena pokrovka z ročajem, odpornim na vročino, omogoča popoln nadzor nad kuho. Priročen ročaj vam služi kot praktično odlagalno mesto za kuhalnico.

Odprtina za odvajanje odvečne pare

Pokrovka iz kakovostnega in odpornega stekla ima režo za odvajanje odvečne pare. Zaradi tega je vpogled v posodo v času kuhanja lažji, preprečuje pa tudi prekipevanje. Mleko, juha ali vroče olje bodo ostali v času kuhanja v posodi, zaradi česar boste imeli tudi manj dela s čiščenjem kuhalne plošče.

Ergonomsko oblikovan SoftTouch ročaj za praktično uporabo

SoftTouch ročaj je odporen na vročino in se ne pregreva, zato lahko zanj poprimete brez kuhinjske rokavice. Ročaj je ergonomsko oblikovan in se odlično prilagaja prijemu roke, hkrati pa je osnovan tako, da služi kot priročen odlagalni prostor za kuhalnico, metlico ali kakšen drug kuhinjski pripomoček. Tako ne boste popackali in umazali kuhinjskega pulta.

Odebeljen rob za večjo kompaktnost

Steklene pokrovke Gold Stone imajo kompakten, odebeljen rob, ki omogoča še boljši stik s posodo in onemogoča drsenje pokrovke s posode.

Enostavno čiščenje

Steklene pokrovke Rosmarino Gold Stone boste hitro in preprosto očistili. Ni vam jih treba prati na roko, saj jih lahko operete tudi v pomivalnem stroju.Vzdrževanje

Primerno za pomivalni stroj.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti

Ergonomsko oblikovan ročaj SoftTouch: lažji oprijem, prav tako se ne pregreva.
Odebeljen rob: za še boljši stik s posodo.
Ročaj z odlagalnim mestom za kuhalnico.
Enostavno čiščenje: primerno tudi za pomivalni stroj.
Odprtina za odvajanje odvečne pare.
Dimenzija: premer 24 cm ali 28 cm.

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek