Jesensko čiščenje zalog! Čistimo skladišče, vse mora ven. Ujemi popuste do -70%. Preveri ->>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
DOSTAVA = 1,99 €
DOSTAVA = 1,99 €
Večnamenska vreča je izjemno priročna in namenjena vsakodnevni uporabi, za športne aktivnosti ali izlete. Tako za moške kot ženske.

NES Večnamenska vreča NES

Večnamenska vreča je izjemno priročna in namenjena vsakodnevni uporabi, za športne aktivnosti ali izlete. Tako za moške kot ženske.
Od
Redna cena: 7,90 €
2,37 € -70%

* Zahtevano

Večnamenska vreča NES
-70% 7,90 € 2,37 €
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi.

Trajno dobra cena

Opis

Večnamenska vreča iz vodoodbojnega materiala je primerna za vsakodnevno uporabo in različne namene. Tako za moške kot ženske.

Prostorna vreča za shranjevanje različnih predmetov

Večnamenska vreča NES je prostorna in namenjena za različne namene. Za vsakodnevno uporabo, za v telovadnico, ostale športne aktivnosti in za izlete.

Trpežen, vodoodbojen material

Večnamenska vreča NES je narejen iz trpežnega, vodoodbojnega materiala, ki ne zahteva posebnega vzdrževanja in se ga lahko zelo enostavno čisti.

Dodatne informacije

Sestava
Ripstop poliester, bombaž.
Glavne značilnosti
  • Številni načini uporabe, za različne priložnosti.
  • Trpežna tkanina.
  • Iz vodoodbojnega materiala.
  • Za moške in ženske.
  • Dimenzija: 34 x 40 x 0,5 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek