UPORABI KUPON NI-STROSKA ZA BREZPLAČNO DOSTAVO
Ponudba velja še 00 : 00

Poslovi se od svoje stare ščetke

Najbolj popularna sonična ščetka v SlovenijiVella

 • Ščetine z aktiviranim ogljem za najbolj bel nasmeh tvojega življenja
 • Neverjetna baterija, ki zdrži kar 1 mesec na polnjenje
 • Globinsko ščetkanje: VELLA ima enega izmed najmočnejših električnih motorjev na svetu, dosega kar 31.000 premikov
 • Odstrani do 7x več zobnih oblog kot klasične ščetke
 • Preizkusi jo brez tveganja za 90 dni
10,000+ mnenj strank
139,80 € (60% POPUST) Redna cena: 347,00 €
BREZPLAČNA POŠTNINA NA VOLJO ZA KRATEK ČAS
Naroči jo zdaj! Preizkusi jo brez tveganja za 90 dni
Zaloga je OMEJENA: 3,735+ kosov prodanih od 4,000 zaloge!
“Ščetka je top. Pred tole sem uporalbjal sonicare, sedaj tole... Občutek po ščetkanju je boljši, zdi se mi da ščetka res dobro počisti. Drugače ščetka je pa lepa in gre dobro v roko :)” Robert K.
ZA BLEŠČEČ NASMEH S STILOM!

Profesionalno čiščenje zob za najbolj bleščeč nasmeh tvojega življenja

Za popolno čiščenje z vsakim ščetkanjem - tudi če imaš zobni aparat, zobne vsadke ali občutljive dlesni. Doseže in očisti še najtežje predele.

Posebne ščetine z aktiviranim ogljem za bel nasmeh

En izmed najmočnejših električnih motorjev na svetu

Globinsko ščetkanje, ki odstrani 7x več zobnih oblog

Baterija zdrži kar 1 mesec na polnenje

Naroči jo zdaj! Preizkusi jo brez tveganja za 90 dni

Sonična tehnologija za dokazano boljšo ustno čistočo

Ščetkanje ne more biti bolj natančno kot to. 31.000 soničnih vibracij na minuto očisti tudi najbolj trdne zobne obloge in odstrani bakterije iz najtežje dosegljivih mest. Zdaj lahko končno očistiš vse predele med zobmi in aparatom.

Izberi med 3 načini ščetkanja: whitening, cleaning ali massage. Whitening funkcijo izberi za intenzivno ščetkanje, odstranitev površinskih madežev in poliranje zob. Clean funkcijo uporabi za vsakodnevno čiščenje. Massage funkcijo pa izberi za nežnejšo masažo pri ščetkanju občutljivejših predelov ustne votline.

Ergonomsko prestrižene ščetine, ki dosežejo vsa mesta

Ergonomsko pristrižene ščetine zobne ščetke predstavljajo posebnost med soničnimi zobnimi ščetkami. Objamejo vsak zob posebej in jih tako boljše očisti. Ker je vsaka ščetina prestrižena doseže tudi najmanjše in najtežje dosegljive predele.

Ščetine so prepojene z aktiviranim ogljem*, ki je najboljša naravna alternativa za pomoč pri beljenju vaših zob. Pomagajo odstraniti razbarvane predele zob, ne da bi poškodovali sklenino. Elegantno, inovativno, nežno beljenje. Vsaka glava ima 2 dolžini ščetin za še boljše čiščenje zob. Daljše ščetine prodrejo v medzobne prostore, krajše pa učinkovito očistijo zobe.
Nadgradi svoj nasmeh z VELLO!

95% zobozdravnikov priporoča sonično zobno ščetko

VELLA

 • 31.000 soničnih vibracij za globinsko čiščenje zobnih oblog
 • 3 načini ščetkanja: whitening, cleaning ali massage
 • Ergonomsko prestrižene ščetine z aktiviranim ogljem za najbolj bele zobe tvojega življenja
 • En izmed najmočnejših električnih motorjev na svetu
 • Baterija zdrži kar 1 mesec na polnenje

Ostale sonične ščetke

 • Samo 8.800 vibracij na minuto
 • En način ščetkanja, ki se ne prilagodi tvojim potrebam
 • Navadne in pretrde ščetine, ki uničujejo sklenino
 • Prešibek motor, ki ne more odstraniti trših zobnih oblog
 • Baterija zdrži samo 60 minut

Najboljša sonična ščetka po izboru tisočih Slovencev in Slovenk

Vella ščisti res super! Ko sem si zobe čistila z običajno zobno ščetko, niso bili nikoli tako gladki. Uporabljam jo že nekaj tednov in to aktivno oglje v ščetinah res tako dobro poudari belino zob. Na instagramu me je prepričal video, ker je ščetka tako elegantna in minimalistična. Res sem navdušena. Pripročam! Tjaša E.
Zakon tehnologija, te mikromehurčke prav začutim. Všeč mi je, ker dela tako enakomerne premike in imam res občutek, da si dlesni zaradi sonične tehnologije ne uničujem več. Priporočam vsem, ki obožujejo čiste zobe in svež občutek v ustih. Miha N.
Ščetine Velle so tako mehke in res imam občutek, da globinsko očistijo. Še lažje si očistim zobe, ker zaradi senzorja točno vem koliko časa moram ščetkati. Vella ščetka in šteje sekunde, vse namesto mene! Podarila jo bom še fantu za rojstni dan, ker je tudi on navdušen. Edita S.

Preizkusi jo za 90 dni

Če te sonična zobna ščetka VELLA ne navduši, če ti ne izoblikuje najbolj bel nasmeh tvojega življenja, potem jo kadarkoli v 90 dnevih vrni, mi pa ti brez vprašanj vrnemo kupnino.

Nadgradi svoj nasmeh z VELLO!

Nadgradi svoje ščetkanje in polepšaj svoj nasmeh

Miha N. Preverjen Kupec “Zakon tehnologija, te mikromehurčke prav začutim. Všeč mi je, ker dela tako enakomerne premike in imam res občutek, da si dlesni zaradi sonične tehnologije ne uničujem več. Priporočam vsem, ki obožujejo čiste zobe in svež občutek v ustih.”
Edita S. Preverjen Kupec “Ščetine Velle so tako mehke in res imam občutek, da globinsko očistijo. Še lažje si očistim zobe, ker zaradi senzorja točno vem koliko časa moram ščetkati. Vella ščetka in šteje sekunde, vse namesto mene! Podarila jo bom še fantu za rojstni dan, ker je tudi on navdušen.”
Tjaša E. Preverjen Kupec “Vella ščisti res super! Ko sem si zobe čistila z običajno zobno ščetko, niso bili nikoli tako gladki. Uporabljam jo že nekaj tednov in to aktivno oglje v ščetinah res tako dobro poudari belino zob. Na instagramu me je prepričal video, ker je ščetka tako elegantna in minimalistična. Res sem navdušena. Pripročam!”
Robert K. Preverjen Kupec “Ščetka je top. Pred tole sem uporalbjal sonicare, sedaj tole... Občutek po ščetkanju je boljši, zdi se mi da ščetka res dobro počisti. Drugače ščetka je pa lepa in gre dobr ov roko :)”
SalminaAzizoska Preverjen Kupec “5 - Nimam bezed vrhunska”

Najbolj popularna sonična ščetka v Sloveniji

2-delni set sonične ščetke Vella + nastavki za 1 leto + etui

 • Ščetine z aktiviranim ogljem za najbolj bel nasmeh tvojega življenja
 • Neverjetna baterija, ki zdrži kar 1 mesec na polnjenje
 • Globinsko ščetkanje: VELLA ima enega izmed najmočnejših električnih motorjev na svetu, dosega kar 31.000 premikov
 • Odstrani do 7x več zobnih oblog kot klasične ščetke
 • Preizkusi jo brez tveganja za 90 dni
139,80 € (60% POPUST) Redna cena: 347,00 €
10,000+ mnenj strank
BREZPLAČNA POŠTNINA NA VOLJO ZA KRATEK ČAS
Brezplačna dostava in vračila
30 dnevno testno obdobje
100% varen in udoben nakup

Pogosta vprašanja

  Tehnologija in delovanje

 • Kakšne so prednosti sonične zobne ščetke VELLA?
 • VELLA omogoča natančno čiščenje vaših zob in dlesni zahvaljujoč sonični tehnologiji, naprednim mehkim ščetinam z aktivnim ogljem, vgrajenemu časovniku za čiščenje zob v 2 minutah in 3 načinih ščetkanja.
 • Kaj pomeni sonična tehnologija?
 • Sonična tehnologija mehansko opravi več deset tisoč premikov na 1 minuto. Vibracije in hidrodinamični gibi poskrbijo, da je vaše ščetkanje natančno. Slednje očiti tudi najtežje dostopna mesta, kot so robovi dlesni in medzobni prostori, kamor klasične ščetine klasične (ročne) zobne ščetke težko sežejo. Sonične vibracije ustvarjajo gibanje, ki tekočino (vodo) med ščetkanjem širijo natančno med zobmi in vzdolž linije vaših dlesni, da se bakterije ne zadržujejo na mestih, kjer jih je najtežje odstraniti. Ščetkanje z sonično tehnologijo je zaradi nežnih in enakomernih vibracij bistveno manj agresivno in bolj učinkovito, (kot čiščenje s klasično zobno ščetko). Bodite pozorni, na pravilno uporabo električne sonične ščetke.
 • Kaj pomeni, da sonična zobna ščetka VELLA opravi 31.000 premikov v 1 minuti?
 • To pomeni, da sonična zobna ščetka VELLA naredi kar 31.000 enakomernih gibov v 60 sekundah oz. 516 gibov v 1 sekundi, ki jih je s klasično zobno ščetko nemogoče opraviti v tako kratkem času. Za primerjavo: z običajno ročno ščetko je mogoče opraviti le cca. 300 premikov na minuto.
 • Ali pomeni, da so zobne ščetke, ki opravijo več kot 31.000 potez v 1 minuti tudi bolj učinkovite?
 • Če določena zobna ščetka opravi veliko večje število gibov kot 31.000 v 1 minuti, slednje ni zagotovilo za boljšo učinkovitost, saj sonična tehnologija deluje le v določenem razmerju števila gibov na minuto in amplitudo gibanja. V primeru, da zobna ščetka naredi preveliko število gibov, lahko to pomeni, da se efekt, ki ga povzroča preverjena sonična tehnologija, ne doseže več. Slednje je tudi razlog da VELLA uporablja preverjeno sonično tehnologijo in 31.000 opravljenih gibov v 1 minuti, kar se je izkazalo kot najbolj optimalno razmerje in večkrat dokazano kot najbolj učinkovito. VELLA za izboljšanje in dosego še boljše učinkovitosti uporablja posebej pristrižene ščetine, ki omogočajo boljše, nežnejše in učinkovito čiščenje tudi težje dostopnih mest, kot so medzobni prostori in predeli med zobmi in dlesnimi.
 • Ali lahko zobno ščetko VELLA uporabljam v kombinaciji z zobno pasto?
 • Da, sonično električno zobno ščetko VELLA lahko uporabljate tudi v kombinaciji z zobno pasto. Bodite le pozorni, da ne uporabljate zobnih past za beljenje, ki v večini primerov vsebujejo trše delce, ki omogočajo proces beljenja. Slednji lahko poškodujejo sklenino zob. Tovrstnim zobnim pastam se raje izogibajte, ko uporabljate sonične električne zobne ščetke.
 • Ali lahko zobno ščetko VELLA operem pod vodo?
 • Da, zobno ščetko VELLA lahko enostavno operete pod vodo, kar zagotavlja tudi certifikat (IPx7).
 • Zakaj se zobna ščetka VELLA ugasne po 2 minutah delovanja?
 • Zahvaljujoč 2-minutnemu časovniku zato ne boste več pogledovali na uro ali štoparico. Po 2 minutah ščetkanja 2x dnevno, kakor priporočajo zobozdravniki, boste zadostili vaši popolni ustni higieni. Tako lahko lažje namenite 30-sekundno čiščenje vsem štirim delom ustne votline (zgoraj desno, spodaj desno, zgoraj levo in spodaj levo).
 • Kaj pomeni 90-dnevno testno obdobje na zobno ščetko VELLA?
 • Ekipa VELLA sicer verjame v »ljubezen na prvi pogled«, vendar vsem kupcem nudimo možnost, da spoznate karakter in vse lastnosti nove zobne ščetke VELLA. Testno obdobje smo iz 30 dni še podaljšali na 90 dni, s čimer vsem kupcem omogočamo, da zobno ščetko VELLO celovito preizkusite.
 • Koliko časa traja garancija na zobno ščetko VELLA?
 • Verjamemo v naš izdelek in nudimo 2 leti garancije na sonično električno zobno ščetko VELLA. Nastavki so obrabni deli in jih garancija ne krije.
 • Kaj prejmem ob nakupu paketa »Sonična električna zobna ščetka VELLA«?
 • V paketu prejmete 1 sonično električno zobno ščetka VELLA, 1 nastavek/glavo zobne ščetke, 1 polnilno postajo in 1 USB adapter.

  Ščetine in pravilno ščetkanje

 • Zakaj imajo ščetine zobne ščetke VELLA 2 dolžini?
 • 2 dolžini ščetin omogočata 2 različna načina čiščenja. Daljše ščetine prodrejo v vaše medzobne prostore, krajše pa učinkovito očistijo vaše zobe. Zaradi posebej pristriženih ščetin je še toliko bolj pomembno, da zobne ščetke ne pritiskate premočno na zobe, saj slednje zmanjša učinkovitost čiščenja. Priporočamo, da zobno ščetko le prislonite na zobe in dlesni, ter nežno drsite iz zoba na zob.
 • Kaj pomeni, da je v ščetinah zobne ščetke VELLA aktivno oglje?
 • Ščetine so prepojene z aktivnim oz. aktiviranim ogljem, ki je najboljša alternativa za ohranjanje beline vaših zob. Aktivno oglje se pri uporabi zobne ščetke ne izpere, saj je dodano v procesu izdelave ščetin in ni naknadno prevlečeno.
 • Ali se aktivno oglje v ščetinah hitro izpere?
 • Aktivno oglje se pri uporabi zobne ščetke VELLA ne izpere zlahka, saj je dodano v procesu izdelave ščetin in ni naknadno prevlečeno. Ščetine le zbledijo, ko je treba nastavek/glavo zobne ščetke zamenjati. Rahlo bledenje barve ščetin vas bo po približno 3 mesecih opozorilo, kraj je priporočljivo zamenjati nastavek/glavo zobne ščetke. Aktivno oglje v ščetinah le malenkost obledi.
 • Kako naj si pravilno ščetkam zobe z zobno ščetko VELLA?
 • Ščetkanje z električno zobno ščetko ne sme biti premočno in agresivno, kot s klasično zobno ščetko. Preprosto premikajte ščetine od zoba do zoba, brez dodatnega pritiska. VELLA vas bo s piskom na 30 sekund opomnila, kdaj je čas, da se premaknete na naslednjo stran zobnega loka. Tako lahko izboljšate tehniko in dosežete nežnejše in učinkovitejše čiščenje hkrati. Redno odstranjevanje zobnih oblog je ključnega pomena pri pomoči k težavam, kot so: zobne obloge, vnetje dlesni ali zadah.
 • Je normalno, da moje dlesni po uporabi zobne ščetke prvih nekaj dni krvavijo?
 • Da, to je povsem normalno in šteje kot čas prilagajanja. Vaše dlesni se morajo v 14 dneh le privaditi le nežnih vibracij, ki se ustvarjajo pri ščetkanju. Če se krvavenje dlesni pojavlja tudi po 14 dneh uporabe sonične zobne ščetke, priporočamo, da se posvetujete z osebnim zobozdravnikom.
 • Zakaj je priporočljivo, da so ščetine zobne ščetke VELLA tako mehke?
 • Mehke ščetine omogočajo, da vaša nega zob in obzobnih tkiv ni agresivna in ne poškoduje vaših dlesni. Mehke in tanke ščetine omogočajo tudi, da se vlakna ščetin enostavno upognejo in dosežejo najtežje dostopna mesta med zobmi.
 • Zakaj pri ščetkanju s soničnimi zobnimi ščetkami ni potrebno delati krožnih gibov?
 • Sonična tehnologija ustvarja dovolj enakomernih vibracij, zato z dlanjo ni treba dodatno krožiti, premikajte se le od zoba do zoba. Poskrbite, da ščetine sežejo dovolj visoko (na stik med zobmi in dlesnimi), da boste očistili tudi medzobne prostore.
 • Ali lahko zobno ščetko VELLA uporabljam tudi, če imam zobni aparat ali zobno protezo?
 • Da, sonično električno zobno ščetko VELLA lahko uporabljate tudi, če nosite zobni aparat ali zobno protezo.
 • Kako vem, da zobna ščetka VELLA resnično učinkuje?
 • Preprosto. Že po nekaj dneh boste opazili bistveno razliko. Po ščetkanju z zobno ščetko VELLA le obliznite svoje zobe in preverite, kako gladka je vaša površina zob. Če si želite še bolj primerljive rezultate, preizkusite tableto za odkrivanje zobnih oblog in primerjajte koliko zobnih oblog ostane po čiščenju s klasično zobno ščetko in koliko po ščetkanju s sonično električno zobno ščetko.
 • Kako pogosto naj menjam nastavek/glavo zobne ščetke VELLA?
 • Priporočamo menjavo nastavka/glave zobne ščetke VELLA na cca. vsake 3 mesece. S tem boste poskrbeli za karseda učinkovito ščetkanje.

  Polnjenje

 • Koliko dni lahko zdrži električna zobna ščetka VELLA?
 • Po polnjenju sonične vaše zobne ščetke, boste kar 31 dni brez skrbi ščetkali svoje zobe.
 • Kaj pomeni, če indikator za polnjenje (rdeča lučka) zasije rdeče)?
 • Indikator za polnjenje vaše sonične zobne ščetke bo začel sijati rdeče, ko se bo baterija zobne ščetke VELLA izpraznila na 20 %. Takrat je čas, da jo za nekaj ur odložite na "stojalo za polnjenje".
 • Koliko časa naj polnim zobno ščetko VELLA?
 • Priporočamo 10-urno polnjenje vaše zobne ščetke VELLA. Ko se rdeč indikator ponovno ugasne, pomeni, da je vaša zobna ščetka ponovno napolnjena.
 • Kako lahko polnim zobno ščetko VELLA?
 • Uporabite lahko 2 načina. A) Polnjenje z USB: Vašo zobno ščetko enostavno polnite s priloženo USB polnilno postajo, kamor le postavite držalo zobne ščetke. B) Polnjenje s stenskim vtikačem: USB-kabel vključite v USB-adapter, slednjega pa v vtičnico. Da, tako enostavno je.