TV ponudba  Preverite odlično ponudbo iz malih ekranov. Izkoristite zdaj >>
0

Hitex Volnena odeja Hitex Merino

-50%
Volnena odeja Hitex Merino
Volnena odeja Merino odlično uravnava temperaturo in je primerna tudi za tiste, ki se veliko potijo. Njena toplota vas bo prevzela! Celoten opis »
Od

Redna cena: 179,90 €

89,95 €

Volnena odeja Hitex Merino

Totalna odprodaja do -70%

 

Opis

Odeja iz najboljše ovčje volne merino zagotavlja odlično toploto in jo priporočamo vsem, ki jih rado zebe.

Odeja za hladne zimske dni

Mehka odeja v celoti iz 100 % avstralske volne merino odlično uravnava temperaturo in zagotavlja miren ter udoben spanec. Volna ima naravno sposobnost vpijanja vlage. Z odejo iz volne merino se boste pozimi kar najbolje ogreli. Hkrati odeja tudi v prehodnih mesecih nudi prijetno spalno okolje, saj vas volna prijetno ohladi.

Izredna mehkoba volne merino

Volnena odeja Merino se ponaša z izjemno mehkobo in je hkrati tudi najboljši toplotni izolator. Odejo ob dobri toplotni izolaciji odlikuje tudi nizka teža in je izredno prijetna za uporabo.

Toplota volne merino za revmatike

Odeja iz merino volne zagotavlja odlično toploto in jo priporočamo tudi revmatikom in ljudem z malo lastne toplote. Priporočamo za hladne spalnice.

Volna kot odličen termoregulator

Odeja iz 100 % volne merino uravnava temperaturo tako, kot vam najbolj ustreza. Zaradi svoje sestave in zračnosti vzdržuje optimalno temperaturo preko cele noči. Prilagaja se celo toplotnim razlikam partnerjev v postelji, tako da obema nudi prijetno spalno okolje. Medtem ko se odeja prilagodi temperaturi vašega partnerja, boste vi še zmeraj ohranili vašo individualno mikroklimo, ki vam ugaja.

100 % naravni izdelek

Volnena odeja Merino ima oznako 100 % naravni izdelek.

Izdelava po meri

Odejo vam izdelamo po naročilu in vaših merah.Vzdrževanje

Priporočamo občasno zračenje, najbolje v jutranjih urah. Ne izpostavljajte odeje neposredno soncu. Uporabljajte posteljnino. V kolikor je odeja potrebna čiščenja, jo zaupajte čistilnici.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Toplejša odeja: za udobno spanje v hladnejših mesecih. 
  • V celoti iz 100 % avstralske volne merino: izjemno zračna, tudi za tiste, ki se veliko potijo.
  • Volna odlično uravnava temperaturo: učinkovito odvaja vlago; za prijetno in suho spalno okolje.
  • Primerna za: vse, ki jih rado zebe in revmatike.
  • Dimenzije: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 250 x 200, 250 x 220 cm.
Sestava

100 % čista volna merino.

Razlogi za nakup

Avstralska merino volna

Volna velja za naravni termoregulator, saj odlično uravnava temperaturo preko cele noči.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Vodnik za izbiro odeje

Če se odločate med različnimi odejami in niste prepričani v svojo izbiro, smo vam pripravili preprost vodnik, ki vam bo to olajšal.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka