Rosmarino X Zala Pungeršič

Božična večerja z Zalo

Okusite praznično sezono z ekskluzivnimi božičnimi recepti chefinje Zale

Dobrodošli na čudovitem kulinaričnem potovanju! Pridružite se chefinji Zali, ko razkriva tri mamljive recepte za nepozabno božično večerjo.

Božični recepti chefinje Zale

Raziščite izbrane božične recepte chefinje Zale skozi zanimive YouTube recepte. Vsaka jed je ustvarjena, da vaši praznični mizi doda toplino in veselje.

Božična svinjska ribica v cvrtniku

Popestrite svojo božično večerjo s sočno in okusno svinjsko ribico, pripravljeno v cvrtniku. Ta jed je popolna izbira za božično večerjo, saj združuje sočnost svinjine, aromatične začimbe in hrustljavo skorjico - vse, kar potrebujete za okusno praznovanje. S preprostimi koraki in bogatim okusom boste zagotovo navdušili družino in prijatelje ob praznični mizi. Pridružite se nam pri ustvarjanju okusov Božiča, ki bodo napolnili vaš dom s toplino in veseljem.

Božični “Hasselback” krompir v cvrtniku

Spoznajte neustavljiv čar krompirja Hasselback! Hrustljav zunaj, mehak znotraj in do popolnosti začinjen, ta krompir je praznična priloga, ki bo pritegnila pozornost vaše božične večerje. Sledite strokovnemu vodstvu Zale in ustvarite jed, ki združuje preprostost z eleganco. Naj vaša praznična pojedina postane kulinarična mojstrovina.

Božični sadni kolač v litoželezni posodi

Prepustite se sladki simfoniji okusov z Zalino izvrstno božično sladico. Ta praznična poslastica je vrhunec bogatih sestavin, aromatičnih začimb in kančka prazničnega duha. Ne glede na to, ali ste izkušen pek ali začetnik v kuhinji, vas bodo Zalina navodila po korakih vodila skozi ustvarjanje božičnega kolača, ki ni samo vizualno osupljiv, ampak tudi nebeški užitek za vaše brbončice. Pripravite se, da bo ta praznični čas še bolj poseben s koščkom čistega veselja.

Zaupam izdelkom Rosmarino

Zmagovalka kuharskega šova MasterChef Slovenija 2023 iz prve roke priporoča: "Zaupam posodi Rosmarino, ker je prava kombinacija inovativnosti in kvalitete. Materiali so top, jedi so perfektno in enakomerno kuhane, hrana pa se ne prijema posode. Na eventih in v domači kuhinji me nikoli ne pusti na cedilu. Priporočam!"