Pravilna izbira nadvložka in zaščite za ležišče

Zakaj je nakup nadvložka in zaščite za ležišče pametna odločitev?

Odličen spanec je vsekakor osnova za boljše in kvalitetnejše življenje, nanj pa vpliva kar nekaj dejavnikov. Na prvem mestu je zagotovo izbira primernega ležišča in vzglavnika, ki morata ustrezati obliki našega telesa. In če se na drugem mestu pomembnosti pojavljata primerna odeja in kvalitetna posteljnina, lahko že na tretje mesto postavimo nadvložek in zaščite za ležišča. Zakaj?

Nadvložki nudijo dodatno udobje, zaščite za ležišča pa zagotavljajo učinkovito zaščito pred madeži in umazanijo ter podaljšujejo življenjsko dobo novemu ležišču.
Nadvložek je debelejši (3,5 cm ali 7 cm) in je odlična rešitev za vse tiste, ki postelje ne uporabljate samo za spanje, temveč včasih tudi za delo na računalniku, branje, pisanje ali namesto jedilnice, ko v postelji pojeste zajtrk ali pozno večerjo. Zaščite za ležišče so tanjše (cc 1-1,5 cm) in vaše ležišče učinkovito ščitijo pred madeži in umazanijo, hkrati pa tudi pred hišnim prahom in pršicami, ter tako podaljšujejo življenjsko dobo ležišča, ki bo sveže in uporabno veliko dlje časa. Poleg tega bo manjša tudi obraba, kar pomeni, da bo vaše ležišče dlje časa optimalno opravljalo svojo funkcijo, s čimer boste privarčevali denar in tako več časa spali na primernem ležišču. V primeru mokrenja ali razlitja tekočin je v Vitapurjevi ponudbi tudi zaščuta za ležišče z nepremočljivo prevleko.

Nadvložki in zaščite za ležišče poskrbijo za vedno čisto in sveže okolje.

Ležišče vpije kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, ponavadi pa se v ležišču po nekaj letih nabere tudi velika količina prahu, pršic in odmrle kože, ki je posteljnina ne more zadržati. Zaradi zračnih nadvložkov in zaščit za ležišče boste spali na bolj zdravem in suhem spalnem okolju, hkrati pa onemogočili, da bi se v ležišču nabirala vlaga. Zaščite za ležišče lahko enostavno operete v pralnem stroju, debelejši nadvložki, ki omogočajo več udobja, pa imajo pralno prevleko, s čimer si boste zagotovili vedno suho, sveže in čisto spalno okolje.

Nadvložki izboljšujejo udobje vašega starega ležišča, pa tudi sedežne garniture.

Starejša, uležana ležišča ne nudijo več optimalne podpore za vaše telo, zato je to lahko vzrok za slabo spanje ali bolečine v hrbtenici. Z nadvložkom iz spominske pene boste ponovno izboljšali udobje vašega ležišča, hkrati pa spali na higienični spalni podlagi, kar bo izboljšalo kvaliteto vašega spanca in počitka, ne da bi pri tem porabili veliko denarja za nakup novega ležišča.

Nadvložki se odlično obnesejo na potovanjih.

Debelejši nadvložki iz spominske pene so zelo uporabni tudi na potovanjih: v kampu, na vikendu ali apartmaju. Ne glede na to, kje ste, vam bo nadvložek nudil popolno udobje in čistočo, ki jo potrebujete, vi pa se boste zjutraj zbudili spočiti in polni energije za nove dogodivščine. Za potovanja so še posebej priročni roll upi, ki jih lahko enostavno zvijete in si tako zagotovite odličen spanec, kjer koli in kadar koli.

Nadvložki so lahko priročna rešitev, ko potrebujemo nadomestno ležišče za naše goste.

Zakaj bi kupovali nova ležišča za obiske, če pa se na njih prespi samo nekajkrat letno? Nadvložki iz spominske pene so odlična izbira za občasno prenočevanje vaših sorodnikov in prijateljev. Enostavno jih lahko namestite na sedežno garnituro in v hipu ustvarite udobno ležišče, nadvložek MemoSilver 5+2 pa lahko uporabljate tudi samostojno, kot nadomestno ležišče. Verjemite, vaši gosti bodo nad udobjem zagotovo navdušeni.

Uporaba nadvložkov in zaščit za ležišče je povsem enostavna.

Zaščite za ležišče, ki so namenjene predvsem zaščiti vašega ležišča pred prahom, madeži in umazanijo, lahko enostavno pritrdite na ležišče z elastičnimi trakovi, debelejše nadvložke, ki so poleg zaščite namenjeni udobju, pa samo položite na ležišče, navložek pa se bo zaradi spodnjega dela iz nedrsnega materiala popolnoma oprijel vašega ležišča. Nedrsni spodnji del je izredno praktičen tudi takrat, ko nadvložek služi kot nadomestno ležišče, saj se namreč odlično oprime tal.

O tem, ali potrebujete nadvložek ali samo zaščito za vaše ležišče, presodite sami. Če iščete rešitev za dodatno udobje, potem je nadvložek vsekakor prava izbira. Če pa želite vaše ležišče samo zaščititi pred prahom, madeži in umazanijo, uporabite zaščito za ležišče.