Pomoč pri nakupu

Nakupovanje v spletni trgovini Vitapur poteka enostavno in hitro, opravite ga samo v 4-ih preprostih korakih.

1.korak: Dodajanje izdelka v nakupovalno košarico

Po pregledu ponudbe najdete izdelek, ki bi ga želeli kupiti. S klikom na gumb “Več o izdelku” boste prišli na podrobnejši opis izdelka. Na tem pogledu izdelka imate možnost izbrati želeno dimenzijo (če je možnost izbire) in količino, nato dodate izdelek v nakupovalno košarico s klikom  na gumb “Dodaj v košarico”. Ko kliknete na ta gumb, ste izdelek umestili v vašo nakupovalno košarico.  Na zaslonu se vam bo prikazalo naročilo (preverite lahko, ali ste naročili želeno). V kolikor želite, lahko nadaljujete z izbiro in nakupom izdelkov. Ob ponovni odločitvi o nakupu naslednjega izdelka ponovite zgoraj opisani postopek.

Lahko pa seveda zaključite z nakupovanjem in  kliknete gumb “Na blagajno”.

2. korak: Vsebina in pregled vaše nakupovalne košarice

V tem koraku se vam prikažejo izdelki, ki ste jih izbrali za nakup, vključno z dimenzijo, količino in ceno (cena izdelka vključuje 22 % DDV). Po želji lahko odstranite izdelke iz nakupovalne košarice (s klikom na gumb Odstrani) ali popravite želeno količino v spustnem seznamu.

V kolikor imate promocijsko kodo, jo vpišite v polje "Koda za popust" in jo potrdite s klikom na gumb “Uporabi”.

Nakup nadaljujete tako, da kliknete gumb “Nadaljuj na vpis podatkov”.

3. korak: Vpis podatkov za dostavo

Na tem koraku izpolnite obrazec z osnovnimi podatki o kupcu. Na ta naslov vam bomo poslali tudi izdelke. Vitapur vam v tem koraku ponuja tudi možnost, da izberete naslov za dostavo, ki je drugačen kot naslov kupca. Gre za prednost, če želite izdelke prejeti na naslov, drugačen od vašega stalnega prebivališča, ali pa preprosto želite komu poslati darilo. To lahko naredite tako, da vpišete naslov prejemnika izdelkov.

OPOZORILO!

V primeru, da ste izbrali način plačila na obroke, je dostava naročenih izdelkov lahko samo na naslov kupca, ki je tudi plačnik izdelkov (podatki plačnika in podatki za dostavo morajo biti v tem primeru enaki).

Način dostave zaenkrat omogočamo preko Pošte Slovenije, iz tega razloga je tudi že avtomatsko označeno: dostava na dom (ob tem podatku je vpisana tudi višina poštnine z že vključenim 22 % DDV-jem).

Ko izpolnite vsa zahtevana polja, nadaljujete z nakupom tako, da kliknete gumb “Nadaljuj na izbiro načina plačila”.

4. korak: Izbira načina plačila

V tem koraku lahko z enim samim klikom izberete način plačila.

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila:

  • plačilo po povzetju,
  • plačilo na obroke, 
  • plačilo po predračunu,
  • plačilo s plačilno oz. kreditno kartico,
  • plačilo preko PayPal-a.

Ko izberete način plačila, samo še kliknete na gumb “Oddaj naročilo” in vaš spletni nakup je varno zaključen.

Če imate ob tem kakršna koli vprašanja, nam lahko pišete na [email protected] ali preprosto pokličete na 03 292 79 90 (vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro).