⏰ DODATNIH -10% na vse! Ob nakupu nad 79€. Izkoristite ZDAJ ☛
Samo še
00
DNI
00
UR
00
MIN
00
SEK
Iščite po celotni trgovini ... Kontaktni telefon

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
-30% -10% nad 79€ -10% nad 79€
-30% -10% nad 79€ -10% nad 79€
Ročni parni likalnik Vitapur HouseCare
-30% -10% nad 79€ -10% nad 79€

Vitapur Ročni parni likalnik Vitapur HouseCare

 • Parni likalnik "2 v 1": enakomerno lika in odstranjuje vonjave iz tkanin.
 • Za sodobno likanje brez likalne deske.
 • Pripravljen za uporabo v približno 30 sekundah.
 • 2 nastavka za še večjo učinkovitost likanja.

* Zahtevano

Od
57,13 €
39,99 € -30%
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi.
Znižana dostava, samo 3,99 €.
Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure in PayPal secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Potrebujete pomoč?
Pokličite na: 03 292 79 90 Začnite: Spletni pogovor Pišite na: [email protected]

Parni likalnik Vitapur HouseCare je zasnovan za hitro in priročno glajenje in osveževanje tvojih oblačil. Ne glede na to, ali si doma ali na poti, ročni parni likalnik bo postal tvoj zvesti pomočnik pri doseganju urejenega videza v le nekaj minutah. Uporabiš ga lahko na oblačilih iz različnih materialov, saj je zasnovan, da nežno odstranjuje gube brez poškodb tkanin, ki se lahko zgodijo pri klasičnem likanju. Na uporabo je pripravljen v le nekaj sekundah. Uporabi tudi priloženo ščetko za tkanino, ki omogoča odpiranje vlaken in boljši prodor pare v tkanino. Rezultat? Učinkovit postopek likanja, ki oblačila osveži in njihovo nego naredi res preprosto, kjerkoli si.

Vsestranska "2 v 1" uporaba za glajenje gub in odstranjevanje vonjav na tkaninah.

Ročni likalnik ti bo služil za več kot le likanje oblačil. Z njim lahko osvežiš tudi različne tekstilne izdelke, recimo zavese ali posteljnino. Osveževanje je recimo dobrodošlo, ko so čiste tkanine ali oblačila dalj časa pospravljena in lahko dobijo vonj. S parnim likalnikom jih z lahkoto pripraviš za takojšnjo uporabo in si olajšaš še eno nalogo v gospodinjstvu. "
Vsestranska "2 v 1" uporaba za glajenje gub in odstranjevanje vonjav na tkaninah.
Za sodobno likanje brez likalne deske.

Za sodobno likanje brez likalne deske.

Ena od glavnih prednosti ročnega parnega likalnika je, da ga enostavno prenašaš. Idealen je za potovanja in uporabo na omejenem prostoru, rezultati pa so tudi brez likalne deske odlični.

Segrevanje v le nekaj sekundah.

Ročni parni likalnik je pripravljen na uporabo v približno 35 sekundah in tako omogoča odstranjevanje gub ter osvežitev oblačil v najkrajšem možnem času. To je še posebej uporabno, ko želiš izgledati urejeno, a nimaš časa postavljati likalne deske in segrevati klasičnega likalnika.
Segrevanje v le nekaj sekundah.
Nežen in učinkovit na različnih tkaninah.

Nežen in učinkovit na različnih tkaninah.

Plošča parnega likalnika s keramično prevleko je zasnovana tako, da ob stiku s tkanino, primerno za likanje, ne bo poškodovala tvojih oblačil. Nanjo lahko pritrdiš tudi nastavek za občutljive tkanine ali ščetko z mikrovlakni, ki je posebej primerna za debelejše tkanine, kot se recimo plašči, saj ti pomaga odstraniti prah, kosme in drugo umazanijo ter omogoči pari globlje prodiranje v tkanino.

Vodna para pomaga pri razkuževanju tkanin.

Vroča para ni učinkovita le za glajenje gub, pač pa zaradi visoke temperature pomaga tkanine tudi razkuževati, kar je odlična rešitev na tkaninah in raznih tekstilnih izdelkih, ki jih ne moreš ali ne želiš pogosto prati, pač pa zgolj osvežiti.
Vodna para pomaga pri razkuževanju tkanin.
Zakaj izbrati
 • Hitra in preprosta uporaba, ki ne zahteva likalne deske.
 • S parnim likalnikom lahko osvežite in zlikate vsa oblačila ali izdelke, primerne za likanje.
 • Idealen za uporabo na potovanjih, saj je majhen in lahek za prenašanje.
 • Nastavek za občutljive tkanine in ščetka, ki z debelejših tkanin odstrani kosme, umazanijo in razpre vlakna za boljše prodiranje pare.
 • Primeren za odstranjevanje vonjav s tkanin.
 • Varen stik likalnika s tkanino brez poškodb na tkanini.
 • Pripravljen za uporabo v 35 sekundah.
Vzdrževanje
Napravo lahko očistite z vlažno krpo in obrišite do suhega. Naprave ne potapljajte v vodo ali drugo tekočino. Ostale informacije so navedene v navodilih za uporabo.
Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Garanacija na zadovoljstvo

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Plačila po meri

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  LeanPay plačilo na obroke - BREZ OBRESTI  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI (položnice), plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
 • Material: ABS, PC, aluminijska keramika.
 • Nastavki: da, ščetka za tkanine in nastavek za občutljive tkanine.
 • Moč: 1600 W.
 • Dolžina napajalnega kabla: 1,8 m.
 • Prostornina vodnega rezervoarja: 250 ml.
 • Teža: 0,92 g.
 • Dimenzija: 12,5 x 10,5 x 25,5 cm.
Ocene in mnenja