0

Rosmarino Leseno stojalo za nože Rosmarino Blacksmith's

Stojalo za nože Rosmarino Blacksmith's je priročna rešitev za odlaganje vaših kuhinjskih nožev, hkrati pa jim nudi popolno zaščito. Noži namreč potrebujejo primerno hrambo, saj se lahko ob nepravem spravilu poškodujejo in popraskajo, hramba v predalu pa povečuje tudi možnost za ureznine. Stojalo dimenzij 11 x 10,5 x 23 cm. Celoten opis »
Od

Redna cena: 39,98 €

15,99 €

* Zahtevano

Leseno stojalo za nože Rosmarino Blacksmith's

Totalna odprodaja do -70%

Opis

Moderno zasnovano leseno stojalo za nože je izjemno stabilno in je priročna rešitev za varno odlaganje nožev, različnih velikosti. Noži so v stojalu vedno pospravljeni, a hkrati vedno pri roki. Stojalo je izdelano iz naravi prijaznega kavčukovega lesa, z insertom iz PP plastike.

Popolna zaščita za nože in večja varnost

Noži bodo v stojalu pravilno shranjeni, kar bo podaljšalo njihovo obstojnost in učinkovitost. Pravilno shranjeni noži se ne bodo poškodovali, popraskali ali okrušili, saj se posebna PP plastika do potankosti oprime nožev in onemogoči medsebojni stik ter jih popolnoma obvaruje. Posamezni noži lahko stojijo v stojalu kjer koli. Navadni, običajni leseni bloki, imajo narejene tulce, ki ustrezajo točno določenim vrstam noža, kar pomeni zamudno pospravljanje in sortiranje, pri stojalu Blacksmith's pa bodo vaši noži vedno pregledno zloženi.

Vedno pri roki, ko jih najbolj potrebujete

Nože boste s stojalom lahko hranili kar na kuhinjskem pultu in bodo tako vedno pri roki za uporabo. Ne boste več odpirali predalov in med kopico pribora iskali ustrezen nož, saj bo ta sedaj vedno pred vami in takoj pripravljen za uporabo. Nože boste tako tudi hitreje pospravili, s tem pa bosta uporaba in hramba preprostejši.

Stojalo iz kavčukovega lesa

Stojalo iz masivnega kavčukovega lesa pridobivajo iz kavčukovih dreves, ki ne proizvajajo več lateksa. Kakovosten in obstojen les, pri katerem se za njegovo krepitev uporablja poseben proces sušenja. 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Izdelano iz kavčukovega lesa.
  • Za pravilno in varno hrambo nožev.
  • Popolna zaščita za nože.
  • Posamezni noži lahko stojijo v stojalu kjer koli.
  • Moderen dizajn stojala.
  • Omogoča večjo higieničnost.
  • Dimenzija: 11 x 10,5 x 23 cm.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek