Pravila nagradne igre »Prepričajte se sami!«

(v nadaljevanju: pravila)

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »Prepričajte se sami!« (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Ad Vita d. o. o., Tovarniška 7 b, 3210 Slovenske Konjice (v nadaljevanju: organizator).

Medijski pokrovitelj nagradne igre so Slovenske novice, katerih izdajatelj je Delo, Časopisno in založniško podjetje, d. d., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

II. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra »Prepričajte se sami« traja od vključno sobote, 13. 12. 2014 do vključno sobote, 20. 12. 2014.

III. Definicije pojmov

Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri »Prepričajte se sami!«. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletnih straneh www.vitapur.si in www.slovenskenovice.si/pogoji-uporabe ter dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre in medijskega pokrovitelja nagradne igre v  oddelku Marketing.

IV. Sodelovanje v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije, ki v času trajanja nagradne igre izpolni prijavnico, s katero se prijavi za testiranje izdelkov Vitapur. Organizator nagradne igre bo naključno izžrebanim nagrajencem dostavil enega izmed treh produktov, ki ga bodo nato izžrebanci pet dni uporabljali oziroma testirali. Po zaključku pet dnevnega testiranja bodo nagrajenci podali izjavo o zadovoljstvu s testiranim produktom. Organizator izžrebancem podari testiran produkt kot nagrado.

Prijavnica bo v času trajanja nagradne igre objavljena na spletni strani Slovenskih novic ter v obliki oglasa v časopisu Slovenske novice.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno na prijavnico pripisati osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov ter telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju ter medijskem pokrovitelju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

V. Postopek izbora nagrajenca

Nagrajenih bo šest naključno izžrebanih nagrajencev, ki  bodo testirali enega izmed spodnjih izdelkov, ki jih bodo po končanem testiranju prejeli v dar, in sicer dva nagrajenca bosta prejela Vitapur Bambusov vzglavnik Andorra, dva nagrajenca bosta prejela Vitapur Bambusova odejo Andorra Winter ter dva štiri delni set posode Rosamrino

1. VITAPUR / Bambusov vzglavnik Andorra

- Bambus je antialergijski in antibakterijski material.
-  Koži prijazna bambusova vlakna odlično absorbirajo vlago in nudijo popolno udobje vsem, ki se ponoči potijo.
-  Neprijazen pršicam, ki pogosto povzročajo alergije.
-  Pralni vzglavnik, z nastavljivo višino in trdoto.
-  Prevleka iz 100% nebeljenega bombaža.
-  Dimenzija: 50 x 70 cm

2. VITAPUR / Bambusova odeja Andorra Winter

- Topla zimska odeja, polnjena z naravnimi bambusovimi in naprednimi ClimaSoft vlakni, ki omogočajo prijeten spanec tudi v hladnejših nočeh.
- Idealna izbira za spalnice med 17 in 21 °C.
- Bambus je popolnoma naraven, antialergijski in antibakterijski material, ki je koži prijazen.
- Naravna bambusova vlakna odlično absorbirajo vlago, preprečujejo razvoj bakterij in nudijo popolno udobje vsem, ki se ponoči potijo.
- Pralna odeja za higienično in sveže spalno okolje.
- Dimenzija: 140 x 200 cm

3. ROSMARINO /4-delni komplet Hot Stone

Set vključuje:

- Vok (28 cm)
- Ponev (26 cm)
- Pokrovka (28 cm)
- Pokrovka (26 cm)

 Lastnosti podode Hot Stone

- 8 slojna posoda z obstojno keramično prevleko.
- Z jeklom ojačano dno, s tehnologijo za indukcijska kuhališča, zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo trpežnost posode.
- Ergonomski ročaji Soft Touch se ne pregrevajo in omogočajo boljši oprijem.
- Optimalna razporeditev toplote, za hitro in enakomerno kuhanje.
- Omogoča zdravo, naravno kuhanje hrane, z minimalno količino maščob.
- Hrana zadrži minerale in vitamine.

Steklene pokrovke Rosmarino – za popoln nadzor nad kuhanjem in pečenjem:

- z odprtino za odvajanje odvečne pare,
- ročaj z odlagalnim mestom za kuhalnico,
- pralna v pralnem stroju.

Žrebanje 6 nagrajencev bo potekalo v navzočnosti štiričlanske komisije v oddelku Marketing Dela, d. d., s pomočjo računalniškega programa izbora naključnih številk. Člani komisije so zaposleni v podjetju Delo, d. d..

Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajencev

Rezultati nagradne igre bodo objavljeni v ponedeljek, 22. 12. 2014 na spletni stran www.slovenskenovice.si/vitapur.

VII. Nagrada in prevzem nagrad

Organizator nagradne igre bo izžrebancem v torek, 23.  12. 2014 dostavil izdelke, ki jih bodo nato pet dni testirali. Ob zaključku testiranja bodo nagrajenci novinarju Slovenskih novic podali izjavo o zadovoljstvu s prejetim izdelkom. 

Nagrajenci prevzamejo nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrada ni prenosljiva in ni izplačljiva.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem, ni upravičen do nagrade.

Vsem izžrebancem organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Če se podatki osebe na osebnem dokumentu ne ujemajo s podatki o nagrajencu, ta ni upravičen do prevzema nagrade in se mu je ne podeli.

Če nagrajenec po objavi rezultatov žrebanja ni dosegljiv ter je s tem organizatorju onemogočeno distribuiranje nagrade, nagrajenec od organizatorja ni več upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:

- pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
- ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

VIII. Ostali stroški ob prevzemu nagrade

Akontacijo dohodnine, povezano z izplačilom nagrad, v celoti nosi organizator nagradne igre.

IX. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri dovoli organizatorju nagradne igre in medijskem pokrovitelju, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, izjava o zadovoljstvu z izdelkom ter njegova fotografija objavijo v edicijah Dela, d. d., in na spletnih straneh www.slovenskenovice.si.

Nagrajenec mora ob prevzemu nagrade podpisati izjavo, da se strinja z uporabo njegovih osebnih podatkov za reklamne namene.

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Ad Vita d. o. o. ter medijski pokrovitelj Delo, d. d., posredovane osebne podatke uporabljata in shranjujeta skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Ad Vita d. o. o. in Delo, d. d., navedene osebne podatke obdelujeta v svojih zbirkah ter jih uporabljata za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabljata za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Ad Vita d. o. o. in Delo, d. d.,  hranita in obdelujeta do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo, d. d., Dunajska 5, Ljubljana ali na naslov Ad Vita d. o. o., Tovarniška 7b, 3210 Slovenske Konjice. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

X. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

XI. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XII. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletnih straneh www.vitapur.si in www.slovenskenovice.si.

XIII. Privolitev sodelujočih

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadarkoli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Ljubljana, 12. december 2014