Kaj je Vitapur klub?

Vitapur klub je klub naših zvestih kupcev, katere želimo nagraditi za zvestobo. Sporočilo za naše kupce je: Zvestoba se splača. Nagrajujemo vas: »Ker ste nam pomembni, ker ste za nas specialni«.

Članstvo v Vitapur klubu prinaša številne specialne ugodnosti, popuste in ostala specialna presenečenja.

Kako se včlanim v Vitapur klub?

V Vitapur klub se lahko včlanite v kateri koli trgovini Vitapur po Sloveniji. Včlani se lahko vsaka fizična oseba z dopolnjenim osemnajstim (18) letom starosti, ki izpolni pristopno izjavo (pristopne izjave so dostopne v trgovinah Vitapur) ali direktno na blagajni v trgovinah Vitapur (z navedbo vseh osebnih podatkov, ki so označeni kot obvezni) v trgovinah Vitapur. Z včlanitvijo se potrdi poznavanje in razumevanje Splošnih pogojev poslovanja in se zaveže k spoštovanju Splošnih pogojev poslovanja, ki so opredeljeni v nadaljevanju. Splošni pogoji poslovanja so objavljeni na spletni strani www.vitapur.si/klub.

Člani kluba Vitapur so lahko fizične osebe in ne samostojni podjetniki ali pravne osebe.

Takoj ob včlanitvi lahko uživate v prednostih in ugodnostih članstva. Pogoj za članstvo je vsaj en nakup opravljen pri podjetju Ad Vita d.o.o.

Ali je članstvo v Vitapur klubu plačljivo?

Članstvo v Vitapur klubu ni plačljivo in je prostovoljno.

Kje vse lahko koristim ugodnosti članstva v Vitapur klubu?

Ugodnosti lahko koristite v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji. Določene ugodnosti se lahko koristijo tudi na spletni trgovini www.vitapur.si in preko telefonske številke 03 757 14 40. Za vsako ugodnost, ki jo član kluba Vitapur prejme, je jasno razvidno iz vsebine ugodnosti, na katerih prodajnih mestih je ugodnost unovčljiva.

Katere ugodnosti kot član kluba prejmem?

Članstvo v Vitapur klubu prinaša številne ugodnosti, ki bodo objavljene na spletni strani podjetja Ad Vita d.o.o., v trgovinah Vitapur, v marketinških materialih podjetja Ad Vita d.o.o., v javnih medijih oz.  elektronskih sporočilih, ki jih član Vitapur kluba prejme na svoj elektronski naslov ali preko SMS sporočila oz. drugih medijev za komuniciranje.

Član Vitapur kluba  je upravičen do naslednjih ugodnosti:

 • Brezplačno članstvo
 • Specialni kupon za 5 eur ob naslednjem nakupu nad 50 eur (kupon prejme kupec na blagajni ob nakupu v trgovinah Vitapur).

Ob včlanitvi v Vitapur klub podjetje Ad Vita d.o.o. člane obdari s kuponom za 5 eur, ki je unovčljiv ob naslednjem nakupu nad 50 eur. Ta ugodnost velja na vseh prodajnih mestih Vitapur v Sloveniji, tj. v vseh trgovinah Vitapur, v spletni trgovini www.vitapur.si in preko telefonske številke 03 757 14 40. Na kuponu, ki ga prejme kupec je zabeležena veljavnost unovčitve kupona.
Kupon za 5 eur je mogoče kombinirati s kuponom za darilo, ki ga član kluba prejme ob včlanitvi v klub, ni pa ga možno kombinirati z ostalimi kuponi in posebnimi promocijami kot so: rojstnodnevni popust, kuponi ugodnosti, popust za upokojence, DM popust itd.

 • Specialni kupon za 10 eur ob naslednjem nakupu nad 100 eur (kupon prejme kupec na blagajni ob nakupu v trgovinah Vitapur).

Ob včlanitvi v klub Vitapur podjetje Ad Vita d.o.o. člane obdari s kuponom za 10 eur, ki je unovčljiv ob naslednjem nakupu nad 100 eur. Ta ugodnost velja na vseh prodajnih mestih Vitapur v Sloveniji, tj. v vseh trgovinah Vitapur, v spletni trgovini www.vitapur.si in preko telefonske številke 03 757 14 40. Na kuponu, ki ga prejme kupec je zabeležena veljavnost unovčitve kupona.
Kupon za 10 eur je mogoče kombinirati s kuponom za darilo, ki ga član kluba prejme ob včlanitvi v klub, ni pa ga možno kombinirati z ostalimi kuponi in posebnimi promocijami kot so: rojstnodnevni popust, kuponi ugodnosti, popust za upokojence, DM popust itd.

 • Specialni kupon za darilo ob nakupu nad 20 eur (darila se lahko v časovnih obdobjih razlikujejo).

Ob včlanitvi v klub Vitapur Ad Vita d.o.o. obdari člane s kuponom za darilo. Darilo, ki ga član kluba prejme se spreminja glede na časovno obdobje) in je članu na voljo na vpogled v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji. Kupon za darilo lahko član koristi ob nakupu nad 20 eur. Kupon je unovčljiv samo enkrat in ni izplačljiv v gotovini. 

Kupon za darilo je mogoče kombinirati s kuponom za 5 eur ali 10 eur, ki ga član kluba prejme ob včlanitvi v klub. Kupon za darilo je unovčljiv samo v trgovinah Vitapur.

 • Specialno darilo ob vašem rojstnem dnevu

V mesecu, ko ima član kluba rojstni dan s strani podjetja Ad Vita d.o.o. prejme ugodnost (popust na nakup, darilo itd.). Ugodnosti se bodo glede na časovno obdobje spreminjale.

 • Predhodno obveščanje o promocijah
 • Predhodni dostop do pre-sale, sale in ostalih promocij
 • Brezplačno vračilo izdelkov ob nakupu na www.vitapur.si
 • 2 x na leto specialni kuponi ugodnosti za zveste člane klube (kuponi bodo članom kluba poslani preko direktne pošte, preko email pošte ali na mobilno telefonsko številko)
 • 1 x na leto specialni dogodek razvajanja za zveste člane
 • 4 x na leto specialno nakupovanje za zveste člane kluba

 

Splošni pogoji poslovanja Vitapur kluba 


1. SPLOŠNO

Splošni pogoji poslovanja Vitapur kluba  (v nadaljevanju Splošni pogoji) določajo pogoje včlanitve v Vitapur klub, ki ga upravlja podjetja AD Vita d.o.o., Tovarniška cesta 7b, 3210 Slovenske Konjice.

S sprejemom in privolitvijo teh splošnih pogojev posameznik sklene pogodbo o včlanitvi v Vitapur klub in s tem pristaja na splošne pogoje in na njihovo uporabo.

Vitapur klub je:

 • klub, kjer lahko njegovi člani izkoristijo posebne ugodnosti in popuste v trgovinah Vitapur po Sloveniji, na spletni strani www.vitapur.si in preko telefonske številke 03 757 14 40.
 • člani kluba dobivajo posebne ponudbe po oglaševalskem kanalu, ki ga član izbere.

2. POMEN IZRAZOV

Izrazi, ki so uporabljeni v teh splošnih pogojih poslovanja imajo naslednji pomen:

 • član Vitapur kluba je oseba, ki je pravilno izpolnila pristopni obrazec za včlanitev v klub in se strinjala s splošnimi pogoji Vitapur kluba,
 • Vitapur klub ugodnosti so ugodnosti, ki jih član kluba v različnih časovnih obdobjih s strani podjetja Ad Vita d.o.o. prejema v trgovinah Vitapur oz. preko različnih komunikacijskih kanalov obveščanja ( preko elektronskega naslova, SMS-a, sporočil preko aplikacij za komunikacijo, telefonskih klicev, direktne pošte, informacij na spletnem mestu itd.) in se pridobijo v skladu z določili teh splošnih pogojev.

3. POGOJI ZA VČLANITEV V VITAPUR KLUB

Za včlanitev v Vitapur klub je potrebno izpolniti obrazec, ki ga lahko stranka izpolni v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji. Izpolnjena morajo biti vsa obvezna polja na obrazcu.

Pogoj za včlanitev v klub je vsaj en opravljen nakup pri podjetju Ad Vita d.o.o. Vpis v klub je prostovoljen in brezplačen.  Včlanitev v Vitapur klub je mogoč s klasično papirnato pristopnico, ki jo je mogoče najti v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji.

4. TOČNOST PODATKOV

Član Vitapur kluba se zavezuje, da bo podjetju AD VITA d.o.o. na primeren način (po pošti, po e-pošti ali ustno s klicem na 03 757 14 40) posredoval morebitne spremembe podatkov, ki so pomembni za poslovanje, na primer spremembo naslova, telefonske številke itd. 

AD Vita d.o.o. za točnost podatkov, ki jih je pridobil od člana Vitapur kluba, na katerega se podatki nanašajo, ne odgovarja. Vsak član je odgovoren za pravilnost in točnost posredovanih podatkov.

5. UGODNOSTI  ČLANA VITAPUR KLUBA

Član Vitapur kluba pridobiva ugodnosti z nakupi v trgovinah Vitapur po Sloveniji, na spletni strani www.vitapur.si. ali preko telefonske številke 03 757 14 40.

Ob nakupu blaga mora kupec pred plačilom sporočiti, da je član Vitapur kluba in s tem se mu lahko dodeli dotična ugodnost ali popust ali darilo, ki je v danem časovnem obdobju aktivno.

Ugodnosti, do katerih je član Vitapur kluba upravičen, so objavljene na spletni strani www.vitapur.si in/ali v trgovinah Vitapur. 

Ugodnosti Vitapur kluba se spreminjajo in so v različnih časovnih obdobjih različne. Vitapur klub si pridržuje pravico do spremembo ugodnosti oziroma akcij zaradi okoliščin, ki jih ni mogel predvideti vnaprej.

6. SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

AD VITA d.o.o. lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje za Vitapur klub, če to zahtevajo vzroki tehnične ali druge narave. Morebitne spremembe bodo objavljene na spletni strani www.vitapur.si/klub.

7. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine je: AD Vita, d.o.o., Tovarniška 7b, 3210 Slovenske Konjice in z njim povezane družbe (Hitex Spanje d.o.o., Svilanit Svila d.o.o., Dollar d.o.o.). AD Vita, d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila zasebnost članov Vitapur kluba in jih hranila v skladu z določili vsakokrat veljavnega zakona o varstvu osebnih podatkov in določil evropske Uredbe na področju varstva osebnih podatkov.

Z izpolnitvijo pristopnega obrazca in včlanitvijo v Vitapur klub član soglaša z obdelavo njegovih osebnih podatkov (ime, priimek, rojstni datum, telefonska številka, elektronski naslov) za marketinške oz. tržne namene ter namene obveščanja o ugodnostih in ponudbah Vitapur kluba (izdelkov družbe AD Vita, d.o.o. in z njo povezanih družb Hitex Spanje, d.o.o., Dollar, d.o.o., Svilanit Svila, d.o.o.). Član lahko kadarkoli zahteva prenehanje obdelave njegovih podatkov za marketinške oz. tržne namene ter namene obveščanja o ugodnostih in ponudbah pisno po pošti na naslov AD Vita, d.o.o., Tovarniška cesta 7b, 3210 Slovenske Konjice ali na elektronski naslov [email protected]. V tem primeru bo Vitapur klub obdeloval njegove osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uveljavljanje ugodnosti oz. pravic in obveznosti iz naslova članstva v Vitapur klubu, razen če član hkrati z zahtevo za prenehanje obdelave osebnih podatkov pošlje tudi izjavo o prenehanju članstva v Vitapur klubu.  

8. PRAVICA DO PREKLICA PRIVOLITVE

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki ima pravico, da svojo privolitev kadar koli prekliče, in sicer tako, da izpolnjen obrazec za preklic pošlje na naslov: podjetja AD Vita d.o.o., Tovarniška cesta 7b, 3210 Slovenske Konjice ali uredi odjavo na elektronski naslov: [email protected]

9. OSTALE DOLOČBE

Splošni pogoji so objavljeni na www.vitapur.si/klub.

Podjetje AD Vita, d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. AD Vita d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se potrošnik s prodajalcem AD Vita d.o.o. (Vitapur) lahko poveže telefonsko na številko +386 (0)3 757 14 40 ali po elektronski pošti na [email protected]. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova [email protected]. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. AD Vita d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si AD Vita d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Podjetje AD Vita, d.o.o. skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Podjetje AD Vita d.o.o. kot ponudnik blaga in storitev, ki se ukvarja s spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES. Splošni pogoji poslovanja Vitapur kluba pričnejo veljati dne 24. 6. 2022.

Slovenske Konjice, junij 2022