5 načinov spogledovanja: kateri tip spogledljivca ste?

  • 26. 01. 2016
5 načinov spogledovanja: kateri tip spogledljivca ste?

Odkrili so, da telesni, iskren in igrivi stil spogledovanja prinašajo največ uspeha in možnosti za razvoj resnega razmerja z močnejšo čustveno povezavo in medsebojno kemijsko privlačnostjo.

 5 stilov spogledovanja:

  • Telesno spogledovanje vsebuje komuniciranje seksualnega interesa potencialnemu partnerju. Ta oblika spogledovanja običajno veliko hitreje vodi k razvoju razmerja med osebama in ustvari močnejšo kemično čustveno vez.
  • Tradicionalno spogledovanje je najbolj tradicionalistično, zanj je značilno, da moški prevzame pobudo, ženska pa se drži bolj pasivne vloge. Značilno je za bolj introvertirane osebe, moški, ki se spogledujejo na tradicionalen način, pogosto potencialnega partnerja poznajo že dlje časa.
  • Vljudno spogledovanje temelji na uporabi tradicionalnih manir obnašanja in bolj previdnem načinu komuniciranja zanimanja za nasprotno osebo.
  • Za iskreno spogledovanje je značilno iskreno komuniciranje osebnega interesa in želje po močnejši čustveni povezavi. Tukaj se ženske po navadi odrežejo veliko bolje, čeprav ga uporabljajo tudi moški.
  • Igrivo spogledovanje je stil spogledovanja, ki se najredkeje konča s kakšno resnejšo zvezo. Ljudje se ga najbolj pogosto poslužujejo kot način dvigovanja svojega samospoštovanja.

Poznavanje načina, kako komunicirate svoje zanimanje nasprotnemu spolu, vam lahko nekaj pove o izzivih, s katerimi ste se morebiti morali soočati  v preteklosti  in vam lahko pomaga, da se izognete istim napakam.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja