Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje - 3.del

Če tvoj izbranec ali izbranka strelec, kozorog, vodnar ali ribi, preveri kakšno tehniko zapeljevanja ubrati za zagotovljen uspeh!
Preberi več »

Valentinov zajtrk v postelji: ZA ali PROTI?

Nekateri so za, drugi so proti. Ampak enkrat na leto pa si lahko privoščimo zajtrk v postelji! Preverite, kako presenetiti svojo boljšo polovico za valentinovo.
Preberi več »

Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 2.del

Če ste kdaj poskušali zapeljati leve, device, tehtnice in škorpijone, pa niste bili najbolj uspešni, morda niste ubrali pravega pristopa. Preberite nasvete, s katerimi vam bo naslednjič uspelo!
Preberi več »

Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 1.del

Valentinovo je pred vrati, zato preberite nekaj nasvetov, kako zapeljati svojega izbranca ali izbranko glede na astrološko znamenje. Nasvetov za prvi zmenek ne manjka, zato berite dalje!
Preberi več »

Hladni večeri so kot nalašč za vročo masažo!

Hladni večeri so popoln izgovor, da se ogrejeta s čutno masažo, ki poleg telesne sprostitve nudi tudi erotično razvajanje v dvoje.
Preberi več »

Nasveti za počitniški seks v naravi

Ste že razmišljali, kako popestriti počitnice v dvoje? S svojo boljšo polovico se spustite v strastno avanturo.
Preberi več »

Se ne dvigne?

Težave z erekcijo se velikokrat pojavijo zaradi odnosa, ki ga imajo moški do svojega telesa. Kajenje denimo oži krvne žile v penisu. Če upoštevamo, da je erekcija odvisna od pretoka krvi v penisu, potem vsakršno ožanje zmanjša njegovo trdoto. Kadilci imajo veliko več možnosti, da postanejo impotentni kot nekadilci. Veliki sovražnik potence je tudi alkohol. Penis je barometer za moško zdravje, z...
Preberi več »

9 razlogov zakaj je seks pravi odgovor za srečo in zdravje

Ste preobremenjeni, pod stresom in imate občutek, da vaše dobro počutje upada? Potem je seks odgovor za srečo in zdravo telo! Se ne strinjate?
Preberi več »
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3