Recept za testenine s školjkami, kozicami in z malce svežega pomarančnega soka

Enostavne stvari so najboljše. Tako tudi školjke na buzaro. Slastne morske sadeže je v posodi Rosmarino za vas pripravila Urška iz 220 stopinj poševno.

Velika akcija brisač Svilanit: prinesi STARO, odnesi NOVO

V trgovini Vitapur lahko v prihajajočem vikendu zamenjajte svojo staro brisačo za novo brisačo Svilanit že za 1 €. Zbrane brisače bomo podelili zavetiščema Horjul in Maribor. Preberite več!
Preberi več »

Recept za juho iz pečene rdeče paprike

Malo drugačna, a prav živahna je tale juha, ki je zadišala iz lonca Rosmarino. Naj vaše želodčke in srce pogreje juha iz pečenih rdečih paprik, ki jo je pripravila Urška iz 220 stopinj poševno.
Preberi več »

Recept za palačinke s čokoladnimi kapljicami

Palačinke lahko pečemo vsak dan, priležejo pa se tudi ob posebnih priložnostih. Specite puhaste ameriške palačinke s čokoladnimi kapljicami in z njimi presenetite svojo boljšo polovico za valentinovo.
Preberi več »

Palačinke: To sta 2 slani različici, ki ju moraš preizkusiti

Palačinke lahko nadevamo praktično s čimer koli. Sploh v Franciji so izjemno priljubljene tudi slane palačinke. Preveri, kako jih lahko pripraviš tudi doma!
Preberi več »

Valentinov zajtrk v postelji: ZA ali PROTI?

Nekateri so za, drugi so proti. Ampak enkrat na leto pa si lahko privoščimo zajtrk v postelji! Preverite, kako presenetiti svojo boljšo polovico za valentinovo.
Preberi več »

17 sladkih nadevov za palačinke

Palačinke lahko nadevamo praktično s čimer koli, zato zamenjaj klasični čokoladni namaz in marmelado s katero od Vitapurjevih idej za sladke nadeve!
Preberi več »
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 Nov katalog: Zmagovalci meseca marca