Ali ste vedeli? Sladke sanje o seksu

  • 26. 01. 2016
Ali ste vedeli? Sladke sanje o seksu

Sanjate o seksu z nepoznano osebo? Sanje utegnejo pomeniti, da želite seks brez obveznosti in da v vašem življenju primanjkuje strasti.

 Če se vam dogaja, da sanjate o tem, da neprestano iščete primerni prostor za seks, vendar pri tem vedno naletite na ovire, to pomeni, da trpite za pomanjkanjem intimnosti s partnerjem ali nezmožnostjo vzpostavitve dolgotrajne zveze.

Pogosto sanjate o tem, da sta s privlačnim partnerjem v zelo strastni situaciji, vi pa se nikakor ne morete vzburiti? Vzrok je lahko občutek nemoči pri reševanju problemov v vsakdanjem življenju.

 Če pa sanjate o ljubljenju s človekom iz poslovnega okolja, ki vas v resnici ne privlači, v sanjah pa povzroča zadovoljstvo, lahko sanje pomenijo le to, da radi sodelujete z njim in ga občudujete zaradi njihovih poslovnih uspehov. Če v sanjah seksate s šefom, še ne pomeni, da si želite priti v njegovo posteljo, ampak da se ukvarjate s vprašanjem, kako bi se lahko v življenju dokazali.

Moje sanje?

Čutite znake nezvestobe pri svojem partnerju? Potem verjetno pogosto sanjate, da partner seksa z nekom drugim. Morda pa so takšne sanje samo posledica zanemarjanja zaradi pomanjkanja časa.  

 Kadar se vam sanja, da se v spolno avanturo spuščate s svojim bivšim partnerjem, je to lahko znak za nostalgijo. Do takih sanj lahko pride, če z novim partnerjem v postelji niste tako zadovoljni, kot ste bili s prejšnjim. Takrat si želite, da bi bil seks tako dober kot prej, a z novim partnerjem. Sanje o seksu z bivšim pa vedno ne pomenijo, da se želite vrnit k njemu ali da ste nezadovoljni v trenutnem razmerju.

 Sanje o seksu niso nič nenavadnega. Enako pogosto se seksualne fantazije prikradejo v sanje moških in žensk. Moški res večkrat sanjajo o seksu z več osebami, ženske pa o ljubljenju z nekdanjim partnerjem. Po mnenju strokovnjakov so različne sanje pri moških in ženskah posledica različnih potreb, izkušenj in želja obeh spolov.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja