ČRNI PETEK - nori nakupovalni dnevi so pred vrati

  • 24. 11. 2016
ČRNI PETEK - nori nakupovalni dnevi so pred vrati

3, 2, 1 – ste pripravljeni na nakupovanje?

Črni petek v Združenih državah Amerike sledi zahvalnemu dnevu in tradicionalno naznanja začetek praznične nakupovalne sezone. Velja za izjemno pomemben nakupovalni dan, ki se vse bolj širi tudi v Evropo. V Ameriki ves zahvalni teden trgovci ponujajo popuste, na splošno pa je ves mesec november zaznamovan s posebnimi akcijami. V ZDA velja »Black Friday« za pravo evforijo, saj Američani dobesedno kampirajo pred trgovinami, da bi se lahko prvi podali na noro in nepozabno nakupovalno izkušnjo.

Črni petek v Sloveniji vse bolj priljubljen.

Ta dan postaja priljubljen nakupovalni dan tudi v Sloveniji. Zadnji petek v mesecu novembru trgovci po Sloveniji ponujajo različne popuste, ki številne pritegnejo, da se udeležijo najbolj norih nakupov. Številni trgovci se odločijo, da posebne ugodnosti celo podaljšajo za nekaj dni. Tudi spletne trgovine v tem času ponujajo različne ponudbe, ki se ponavadi lahko začnejo že nekaj dni pred uradnim začetkom.

Na črni petek bodite z Vitapurjem – nakupovanje se splača!

Tako je! Tudi pri Vitapurju že nestrpno čakamo, da otvorimo letošnjo sezono. ČRNI PETEK bo letos 25. novembra, ko se bo začel LOV za velikimi POPUSTI, in bo trajal vse do nedelje 27. 11. Vabljeni v naše trgovine po Sloveniji, kjer vas čakajo popusti kar do 75 %! Ležišče že za 119,95 eur, keramična ponev za 9,99 eur, dekorativna linija že za 6,36 eur in še mnogo drugih izdelkov za spalnico, kuhinjo in kopalnico po neprimerljivih cenah.

V spletni trgovini vas že čakajo črne ponudbe!

V spletni trgovini smo že predčasno razkrili prvih 8 izdelkov iz POSEBNE ČRNE PONUDBE. Pohitite na www.vitapur.si in bodite med prvimi, ki boste ujeli izjemno ponudbo črnega petka

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja