Dekorativne odeje in vzglavnike lahko uporabite na več načinov.

  • 6. 11. 2016
Dekorativne odeje in vzglavnike lahko uporabite na več načinov.

Vse hladnejši dnevi nas pripravijo, da pogosteje posežemo po toplih in mehkih dekorativnih odejah in vzglavnikih. Vendar pa dekorativne izdelke lahko uporabljamo še na druge načine. Preberite, katere.

1. Kot topla odeja in udoben vzglavnik. Pri gledanju televizije, branju knjige ali sproščanju ob toplem čaju na domači terasi se radi zavijemo v toplo, mehko odejo in naslonimo na udoben vzglavnik. Tudi ko se odpravljamo na kakšno daljšo pot z avtom ali letalom, nam pripomorejo k udobni vožnji. 

2. Kot modni dodatek stanovanju. Vsi se radi olepšamo z modnimi dodatki: nakit, šali, rutke … Tudi vaš prostor lahko opremite s primernimi dodatki. Dekorativne odeje in vzglavniki lahko služijo kot poživitev in dopolnitev vašega prostora. Tukaj velja eno in edino pravilo, da izberete seveda prostoru primerne barve in vzorce. Če imate prostor opremljen s temnejšim pohištvom, boste verjetno uporabili svetlejše barve. Če pa je vaše pohištvo svetlejše, pa se lahko poigrate z dekorativo tudi v temnejših odtenkih različnih barvnih kombinacij. Z dekorativno odejo lahko pogrnete tudi vaš kavč ali sedežno. Ne le, da bo sedenje bolj udobno, ampak boste s tem prostoru dali tudi več življenja, vaša sedežna pa bo zaščitena tudi pred prahom in umazanijo. Za piko na i sedežno, kavč ali fotelj okrasite še z dekorativnimi vzglavniki.

3. Kot priročno darilo. Včasih smo popolnoma brez ideje, kaj podariti za rojstni dan, ob obisku ali praznikih. Podarjamo razne darilne bone, ki pa včasih lahko delujejo povsem brezosebno. Zakaj ne bi podarili mehkih in udobnih dekorativnih izdelkov, ki se jih bo vsak zagotovo razveselil.

Pri Vitapurju lahko izbirate med bogato ponudbo dekorativnih odej in vzglavnikov.

Če ne veste, kje kupiti dekorativne odeje in vzglavnike, preverite kar pri Vitapurju. Na voljo je velika izbira najrazličnejših dekorativnih odej in vzglavnikov: različne barve – od svetlih do temnih, različni vzorci – elegantni, kraljevski, cvetlični. Izberite za vas in vaše bližnje le najboljše. Objem topline in mehkobe za hladne dni.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja