Horoskop: Kako naj telovadijo raki, škorpijoni in ribe?

  • 4. 01. 2019
Horoskop: Kako naj telovadijo raki, škorpijoni in ribe?

Čeprav morda spadaš med tiste, ki jim telovadba sicer ne diši ravno najbolj, se nič ne sekiraj. Verjetno se je do sedaj nisi lotil na pravi način. Vse več oseb se loteva vadbe glede na svoje astrološko znamenje.

Dokazano je, da ima izbor ustreznega tipa vadbe po astrološkem znamenju pozitivne učinke na telo in izboljšuje počutje, pa tudi motivacija je večja. V prihodnjih tednih preberi, kakšne vadbe se je dobro lotiti, da bo ugodno vplivala nate. Danes so na vrsti vodna znamenja.

Vodna znamenja: raki, škorpijoni in ribe

Na splošno sta vodnim znamenjem blizu pilates in joga. Najljubša jim je umirjena vadba doma. Vse mora potekati počasi, saj ne marajo pretiranega cirkusa. Raki in ribe imajo še posebej radi nežen pristop. Na njih dobro vpliva, če imajo ob sebi nekoga, ki jih motivira in usmerja. Škorpijoni in ribe obožujejo tudi meditacijo, ki se še posebej prileže po morebitni izjemno intenzivni vadbi.  

Nobeno od treh znamenj pa nikakor ne mara zatohlih in utesnjenih prostorov. Pri vadbi so zagnani, tudi sama zahtevnost vadbe jim sicer ne dela težav. Uživajo v daljših vadbah, kjer se dodobra utrudijo, radi pa pokažejo tudi svojo tekmovalnost. Blizu jim je tudi fitnes in tek, saj so vzdržljivi, zagotovo med fizično močnejšimi. Komaj čakajo, da se vložen trud začne kazati tudi na njihovem telesu, zato se z veseljem pogledajo v ogledalo in opazujejo napredek.

Ribi

Ribi se odlično počuti v vodi.

Nežna duša ribic se zaradi svoje narave odlično počuti tudi v vodi. Plavanje je tako odlična rekreacija po napornem dnevu, za dobro počutje je priporočljiva kar večkrat na teden. Ribic ni težko pritegniti tudi k plesu.

Ideje za športno opremo:

Torbica za prosti čas je zagotovo odlična izbira za osebne stvari, prav tako večnamenska vreča. Po plavanju pa priporočamo, da se ovijejo v veliko in mehko brisačo.

Izbrani izdelki za vadbo

  1. Modra torbica za prosti čas Scandinavia Urban Traveler
  2. Peščeno rjava brisača Svilanit Odiseja
  3. Večnamenska vreča NES

Rak

Rak naj gre v fitnes.

Raki so v primerjavi z ostalimi znamenji pravi samotarji. Najraje vadijo kar doma, vendar to ni vedno dobro, saj lahko na ta način kaj hitro obtičijo v nekakšni vadbeni rutini. Včasih je dobro zaviti tudi v bližnji fitnes.

Ideje za športno opremo:

Če bo rake vendarle premamil fitnes, morajo imeti prostorno potovalko in primerno brisačo.

Izbrani izdelki za vadbo

  1. Potovalna torba Scandinavia 37L
  2. Marelična brisača Svilanit Eva

 

Škorpijon

Škorpijon se dobro počuti v naravi.

Za karizmatične in trmaste škorpijone je najprimernejša joga. Pa vendar ni greh poskusiti tudi kakšno drugo vadbo, s katero se bodo dodobra prepotili. Ker so radi v naravi, sta tek ali daljša hoja dobra izbira.

Ideje za športno opremo:

Pri hoji so nepogrešljive pohodne palice, za pijačo in manjši prigrizek pa ne sme manjkati niti udoben nahrbtnik. Za vsak slučaj vedno prav pride tudi naglavna svetilka.

Izbrani izdelki za vadbo

  1. Naglavna LED svetilka NES
  2. Pohodne palice NES
  3. Nahrbtnik športni NES - 20L

Deli objavo: