Kraljevi novorojenček bo spal na Vitapurjevem ležišču

  • 26. 01. 2016
Kraljevi novorojenček bo spal na Vitapurjevem ležišču

VITAPUR, največji proizvajalec ležišč v Sloveniji, je v sodelovanju z drugimi slovenskimi podjetji in posamezniki osnoval in izdelal zibelko ter ležišče za prvorojenca britanskega princa Wiliama in njegove soproge, vojvodinje Kate. Zibelka in ležišče sta uradno darilo Republike Slovenije. Novorojeni član britanske kraljeve družine bo tako spal v unikatni zibelki in na ležišču, ki sta plod slovenskega znanja.

Kraljevska mehkoba najfinejše svile in najnaprednejše ležišče iz lateksa

Unikatna večfunkcijska zibelka za kraljevega novorojenčka je zamisel slovenske inovatorke Erike Drobnič. Pri njenem razvoju je sodelovalo več posameznikov in podjetij, med njimi VITAPUR, ki je v ta namen izdelal unikatno ležišče iz naravnega lateksa s prevleko iz najfinejšega bombaža. Pri VITAPURJU, ki na domačem in tujih trgih že več let uspešno razvija najboljše rešitve za spanje in bivanje, so za kraljevega novorojenca izdelali tudi otroško odejico iz najfinejše mulberry svile.

VITAPUR – sinonim za vrhunsko spanje

Direktor podjetja Andrej Podgoršek je izrazil zadovoljstvo, da je VITAPUR, največji proizvajalec kakovostnih ležišč v Sloveniji, soustvarjalec kraljeve zibelke in ležišča. Dejal je, da so jih pobudniki projekta povabili k sodelovanju, saj VITAPUR že vrsto let razvija in ponuja najkvalitetnejše rešitve za dobro in zdravo spanje. »V Vitapurju se zavedamo, da je zdravo in kvalitetno spanje že za najmlajše izjemno pomembno. Spanec je zibelka dobrega počutja, je naročje zdravja. Za sodelovanje smo se odločili ker smo prepričani, da naši izdelki nudijo najboljše pogoje za kraljevski spanec – tudi za tiste, ki nimajo kraljevske krvi. Prav tako je takšno sodelovanje slovenskih podjetij odlična priložnost za promocijo slovenske kakovosti, znanja in kulture v tujini,« je povedal Podgoršek.

O podjetju VITAPUR

Podjetje VITAPUR, največji proizvajalec ležišč v Sloveniji, daje poseben poudarek inovativnim ter kakovostnim rešitvam za zdravo spanje. Pri kakovosti ne sprejemajo kompromisov. Ponujajo samo ležišča, vzglavnike, odeje, posteljnine, izdelke za kopalnico in kuhinjo … kakovostne izdelave in iz najboljših materialov, pri čemer težijo k naravnim. Njihovo poslanstvo je, da bi ljudje živeli bolje in bolj zdravo. To jim uspeva s kakovostnimi izdelki za dom in celovitim sistemom svetovanja ter osebnim pristopom k vsaki stranki.

»Passion for living« je slogan, ki se pojavlja pod logotipom znamke VITAPUR. Sporoča, da je njihovo vodilo strast do boljšega življenja. Vse kar počnejo, počnejo s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudijo najboljše v svojem razredu.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja