Kuhajte kot pravi mojstri – kuhajte z emajlirano litoželezno posodo Rosmarino Blacksmith’s

  • 12. 07. 2018
Kuhajte kot pravi mojstri – kuhajte z emajlirano litoželezno posodo Rosmarino Blacksmith’s

Posoda je dolgoročna naložba

Kuhinje ne menjujemo vsako leto ali dve in ravno tako je s posodo. Zato se je pred nakupom dobro pozanimati o lastnostih, ki jih posoda prinaša. Izbiri primerne, zlasti kakovostne posode, še vedno namenjamo premalo pozornosti, zato posoda ne zadovolji vedno naših potreb. Hrana se premalo ali preveč zapeče, se oprijema posode, za kuho porabimo preveč energije in časa, pomivanje pa lahko predstavlja pravo težavo. Zato je pomembno, da izberete posodo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja. Z emajlirano litoželezno posodo je to mogoče!

Kuhajte z litoželezno posodo Rosmarino Blacksmith's!

Nova emajlirana litoželezna posoda iz linije Rosmarino

Rosmarino predstavlja vrhunske kuhinjske rešitve za vse želje in okuse. Tokrat se je blagovna znamka povečala za vrhunsko emajlirano litoželezno posodo Blacksmith’s najvišjega kakovostnega razreda, ki je primerna za vse kuhalne površine, uporabljate pa jo lahko tudi v pečici in na odprtem ognju.

Posoda z litoželeznim ogrodjem in emajliranim premazom

Litoželezna posoda je prvovrstna in odlična izbira, če želite trpežno posodo, ki jo boste uporabljali dlje časa. Med posodami velja za težjo, vendar pa je izredno kakovostna.

Značilnost litoželeznih posod je, da se pri izdelavi uporablja metoda litja v pesek in da so dvakrat žgane v posebni visokotehnološki peči. To omogoča, da se odlično vežejo vse plasti emajla z litoželezno osnovo. Segrevanje posode in kuhanje je tako enakomerno, saj posoda ves čas odlično vzdržuje temperaturo, po kuhanju pa hrana v njej ostaja tudi dlje časa topla.

Emajliran premaz onemogoča tudi oprijemanje na dno posode, zato se za prvovrsten okus ne rabite bati, prav tako pa bo čiščenje povsem enostavno.

Z litoželezno posodo privarčujete čas in energijo

Litoželezna posoda je energetsko izjemno učinkovita, saj boste z njo privarčevali na energiji. Posoda omogoča enakomerno kuhanje in segrevanje jedi, ne da bi bili nekateri deli hrane manj skuhani, drugi pa celo zažgani. Kuhanje je tako učinkovitejše in hitrejše, privarčevali pa ne boste le na času, ampak tudi denarju.

Moderen dizajn in posebej oblikovan pokrov

Posodo Blacksmith’s odlikuje izrazito moderen dizajn in rdeča barva, ki poživi vsako kuhinjo. Da bo kuhanje enakomernejše in bo hrana zadržala vse hranilne snovi, posoda vsebuje tudi posebej oblikovan pokrov, ki med drugim kondenzira vlago, posoda pa je tako primerna tudi za uporabo v pečici. Pokrov ima na spodnji strani majhne kroglične izbokline, ki pri kuhanju ujamejo paro, jo utekočinijo in nato vrnejo nazaj v posodo.

Široki, ergonomsko oblikovani ročaji omogočajo udoben in trden oprijem.

Nakup litoželezne posode je vsekakor naložba za daljše obdobje, saj trpežnost, izjemni materiali in vrhunska kakovost posode omogočajo njeno daljšo življenjsko dobo, kuhanje v njej pa bo prav posebno kulinarično doživetje. 

Razvajajte vaše gurmanske čute in si privoščite najboljšo med njimi – posodo Rosmarino Blacksmith’s, ki bo v vaši kuhinji zagotovo nesporna zmagovalka in z njo tudi vse vaše kuharske mojstrovine.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja