NOVE POSTELJNINE: Svoboda, svežina in nežnost v tvoji spalnici

  • 28. 06. 2019
NOVE POSTELJNINE: Svoboda, svežina in nežnost v tvoji spalnici

Iz mode zagotovo poznate izraz »boho šik«, ki označuje oživitev stila hipijevskih 60-ih v začetku 21. stoletja. Že dolgo pa ni več omejen samo na modne piste, saj pogumno vstopa tudi v notranje oblikovanje in opremo naših domov.

Za tak slog je značilno, da kot taleči lonec združuje različne vplive iz vseh koncev sveta, iz različnih kultur in zgodovinskih obdobij. Tako je tudi boem svoboden človek, z ustvarjalno žilico, ki se ne pusti ujeti v predalčke – in prav to poskuša posnemati boemski stil notranjega oblikovanja.

V saten ujeta mladostna svežina

Posteljnine iz mehkega bombažnega satena, ki je stkan iz visokokakovostne, tanke preje, so na otip prijetne in kar drsijo po vaši koži. Zaradi občutka gladkosti in svežine tkanine, je posteljnina iz satena še posebej primerna za poletne dni.

Posteljnina iz satena z modernimi potiski je tako čudovit okras vaše spalnice in hkrati odlična izbira za udoben in prijeten spanec.

Posteljnina Eden: naj te zapelje živahna geometrija

Vzorcev v razposajeni spalnici ni nikoli preveč. Vanje odenite stene in dodajte vzorčasto preprogo. Za piko na i izberite svilen vzglavnik in svileno odejo, da bo vaše spanje kar najbolj udobno. Naj vzorčasto posteljno Eden dopolni še ujemajoča napenjalna rjuha. Za najbolj drzne predlagamo rumeno, za bolj klasičen videz pa izberite rjuho bele barve.

Bombažno-satenasta posteljnina Vitapur Eden

Posteljnina Jade: povabi mavrico v spalnico

Moderni in sodobni vzorci kar kličejo po mehkih dekorativnih dodatkih. Dodajte k posteljnini Jade še živahno kosmateno odejo, ki bo prav prišla predvsem v hladnejših dneh. Najboljše za svoj spanec boste dobili z naravnimi vzglavniki iz bambusa. Obvezno na stene obesite svoje najljubše fotografije, sobo pa napolnite z velikimi zelenimi rastlinami, kakršna je monstera. Tako ustvarite mirno in sproščujočo ozračje, ki ga potrebujete za počitek.

Bombažno-satenasta posteljnina Vitapur Jade

Posteljnina Feather: pridih skrivnosti iz divjega zahoda

Dodajte v spalnico nekaj kosov temnega lesenega pohištva na vzorčasto preprogo. Na steno obesite nekaj velikih lovilcev sanj, ki bodo dodatno poskrbeli za prijetno počutje med spanjem. Z vzglavnikom iz konoplje, mehko dekorativno odejo, posteljnino Feather in strateško razporejenimi sukulenti in kaktusi, za katere je enostavno skrbeti, bo vaša spalnica zaživela v prijetnem stilu iz 60. let.

Bombažno-satenasta posteljnina Svilanit Feather

Posteljnina Kiara: v resne tone ujeta mehkoba

Odlična osnova za prepoznaven stil so močne barve in prepoznavni vzorci. Takšna je tudi posteljnina Kiara, ki kar kliče po odmiku od minimalizma. Več je več, zato poskrbi, da bo na tvoji postelji več mehkih dekorativnih vzglavnikov, za spanje in pravilno oporo pa bo poskrbiš z naravnim vzglavnikom iz bambusa. Ne pozabi na knjižno polico, na katero strateško razporediš nekaj knjig s platnicami v ujemajočih barvah.

Bombažno-satenasta posteljnina Svilanit Kiara

 

Deli objavo: