Naj se NUTRI dvoboj začne! Predstavljamo mešalnik NutriMax in ekstraktor NutribladePRO

  • 12. 06. 2019
Naj se NUTRI dvoboj začne! Predstavljamo mešalnik NutriMax in ekstraktor NutribladePRO

Mešalnike ali blenderje in ekstraktorje za pripravo svežih sadnih in zelenjavnih napitkov dobite tudi v Vitapurjevi ponudbi. Da pa bo izbira lažja, smo v dvoboj poslali dva top mešalnika iz kolekcije Rosmarino: vakuumski mešalnik Rosmarino Nutrimax 2in1 in ekstraktor Rosmarino NutribladePRO.

Smutiji so verjetno najboljši način, kako popestriti dnevno prehrano, poskrbeti za hranilne obroke in vnos zdravih snovi v telo. To dokazuje tudi njihova vedno večja popularnost, izjemne učinke svežih napitkov iz sadja in zelenjave pa prepoznavajo vsi, ki se prehranjujejo bolj odgovorno do svojega zdravja. In da bo še boljše: smutiji so tudi zelo okusni!

Če je tudi vas zajela smuti mrzlica, potem ste se gotovo že srečali z dilemo: kateri mešalnik je vsestransko uporaben in najbolje zmelje vse vrste sadja, zelenjeve in led v čudovito teksturo, ki nudi največ užitka?

Na tem mestu pride na vrsti Rosmarino. Za vas smo tako pripravili dva modela mešalnikov, s katerima boste lažje vpeljali zdrave jedi na vaš jedilnik. Mešalnika pa nista uporabna samo za pripravo smutijev, ampak za obdelavo vseh vrst živil, ki jih je treba zmleti, sesekljati ali drobiti.

Z obema mešalnikoma Rosmarino boste lahko pripravljali smutije, juhe, omake, otroške kašice, v njih lahko mešate mase za palačinke, pripravljate namaze in solatne prelive. Ker sta enostavna za čiščenje, bo uporaba hitro prešla v navado in kot bi trenil bosta postala nepogrešljiva kuhinjska pomočnika.

Mešalnika Rosmarino na preizkušnji: izberite pravega!

 Mešalnik Nutrimax vs. Ekstraktor NutribladePRO

Vakuumski mešalnik Rosmarino Nutrimax 2in1

Z inovativno vakuumsko tehnologijo za daljšo svežino hrane

Vakuumski mešalnik Nutrimax 2in1 je mešalnik, ki ga boste takoj vzljubili. Je praktičen in zelo enostaven za čiščenje. Ima tri programe delovanja, zato boste v njem pripravili karkoli, ne glede na teksturo, ki jo želite doseči. Z inovativno tehnologijo vakuumiranja odstrani zrak iz posode, s čimer se prepreči oksidacija sadja in zelenjave, ohranijo se vitamini in hranilne snovi v pripravljeni jedi. Vaši napitki bodo tako ostali sveži, gladki in polni hranljivih snovi tudi preko noči.

Ekstraktor Rosmarino NutribladePRO

Vse v enem: melja, seklja in drobi

Zaradi velikosti je NutribladePRO še posebej priročen mešalnik, s katerim boste z lahkoto zmešali vse vrste živil. Odlično se spopade z oreški, zmrznjenim sadjem, odlično miksa sveže sadje in zelenjavo ter lepo zdrobi tudi led. Njegova velika prednost je avtomatska zaključitev programa, ki je časovno popolnoma prilagojen mletju, sekljanju in drobljenju. NutribladePRO je izjemno močan mali mešalnik z odlično ceno, ki bo prepričala tudi študente in vse, ki imate radi največ za najboljšo ceno.

Deli objavo: