Vitapur x Malinca: “Obvezna oprema” za letošnje poletje!

  • 3. 07. 2023
Vitapur x Malinca: “Obvezna oprema” za letošnje poletje!

Poletje je čas, ko se želimo kljub vročinskim valom počutiti prijetno, lahkotno in udobno. Hkrati pa izgledati čim bolj trendi, fit in z negovano kožo. Vitapur in Malinca sta združila moči in ti predstavljata ključne stvari, ki jih moraš imeti vse poletje pri roki. Podnevi in ponoči.

#1: Naveličani oblačil, ki ne dihajo? Vse, kar potrebuješ, je trendi poletni hoodie Vitapur, ki bo postal nepogrešljiv del tvoje poletne garderobe. Narejeni so iz bambusovih vlaken, ki so izredno mehka in prijazna tudi do najbolj občutljive kože. Hkrati je bambus tudi izredno vpojen in zračen, tako da diha v vročih dneh in regulira temperaturo tvojega telesa v svežih, hladnejših večerih.

Poletni hoodie je nepogrešljiv tako podnevi, kot tudi ponoči. Preverjeno ga obožujejo tudi najmlajši. Za tekanje po hiši, poležavanje na kavču ali kot pregrinjalo po uživanju v bazenu. Z njimi se bo vsa družina počutila sproščeno in udobno, ne glede na vreme ali aktivnost.

#2: Ostanite hidrirani. Za poletno energijo in osvežilen okus je super Malincin izbor napitek Freshy mango. Top izbor za trenutke, ko se ti zahoče nekaj slastnega in z vonjem po brezskrbnih počitnicah. Pravijo, da je to ščepec eksotike v kozarcu! 

In še dobra novica? Napitek Freshy mango vsebuje le 4,4 kalorije, je brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Popolna izbira za vse, ki si želite ostati fit, obožujejo pa ga tako odrasli kot tudi otroci. Na eno pakiranje vsebuje kar neverjeten kilogram svežega manga v posušeni obliki. Je torej zdrava izbira z visokim sadnim deležem za poletne dni brez skrbi.

#3: Osvežena in lepa koža je dosegljiva tudi poleti. Odlično nego, ki služi kot nepogrešljiv osvežilni sprej z nežnim vonjem vrtnice in anti-age učinki, predstavlja Malincin ekološki hidrolat damaščanske vrtnice. 

Kožo bo poleti osvežil, ohladil in pomiril – še posebej v primeru razdraženosti po sončenju. Hidrolat vrtnice pa je tudi dobrodošla nega pred nanosom kozmetike, saj uravnava naravni pH kože in s tem ščiti povrhnjico. Nanesemo ga pred uporabo krem, serumov, olj ali celo kreme za zaščito pred soncem. Odličen je tudi za nanos na lase, ki so lahko od sonca, klora in slane vode izsušeni. Hidrolat vrtnice je tako nepogrešljiv in dišeč spremljevalec v poletnih dneh.

#4: Poleti smo pogosto aktivni na prostem. V torbici ali nahrbtniku je zato vedno dobro imeti mazilo za zaščito kože v naravi. Malinca priporoča naravno mazilo BZZZ STOP, ki je primerno za vse, ki veliko časa preživijo na prostem in želijo na naraven način poskrbeti za zaščito svoje kože.

Ne glede na to, ali se odpravljate v hribe, gozd ali na počitnice, BZZZ stop je obvezna oprema za vsakega družinskega člana. Primeren je za vse tipe kože, za otroke in odrasle. Mazilo vsebuje olje grozdnih pešk in jojobe, ki negujeta kožo. Dodatki sivke, citronele, cedre, pelargonije, pačulija in rožmarina pa navdušijo s svežim vonjem, ki vas bo razvajal vse poletje. Naravna olja človeku dišijo, žužki pa jih ne marajo, zato poletja z mazilom Bzzz Stop ne bodo zmotili nadležni piki, v spominu pa bo ostalo kot sproščeno in nepozabno.

Združite te izdelke in doživite poletje v vsej svoji polnosti. Ne glede na to, ali greste na sprehod, na plažo ali na pohod v hribe, s temi izdelki boste pripravljeni na vse. Uživajte v lahkotnih dneh, bodite aktivni, negujte svojo kožo in zaščitite se pred insekti na naraven način.

Vitapur in Malinca sta vaša zaveznika za nepozabno poletje!

Vitapur x Malinca

 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja