Odprli smo 10. trgovino v Sloveniji

  • 6. 06. 2016
Odprli smo 10. trgovino v Sloveniji

Že več kot 10 let vodilna blagovna znamka na področju izdelkov za spanje, dom in prosti čas

Na trgu smo prisotni že enajsto leto. Po desetih letih obstoja nismo prisotni le v Sloveniji, ampak tudi v vedno širšem mednarodnem okolju. Lastne blagovne znamke Vitapur, Hitex, Vitapur Family, Rosmarino, Scandinavia in Kiddo so sinonim za kakovostno in široko izbiro izdelkov za spanje, dom in prosti čas.

Naše poslanstvo je jasno in preprosto – odgovoren pristop do svojih kupcev, dobaviteljev in zaposlenih, inovativnost in poudarek na kakovosti izdelkov.

Vitapur - proizvajalec ležišč in vzmetnic v Sloveniji

Pomembno je poudariti, da smo eden izmed večjih proizvajalcev ležišč v Sloveniji. Ležišča blagovne znamke Hitex so tista, na katera prisega že veliko število ljudi vseh generacij, ki jim je nadstandardno udobje ključnega pomena. Sicer pa v svojem prodajnem programu nudimo izdelke za dom, ki so namenjeni boljšemu spanju in udobju: vzglavniki, odeje, posteljnina, ležišča, letvena dna; pripravi zdravih in okusnih jedi: kuhinjska posoda, noži in drugi pripomočki za kuhinjo priznane blagovne znamke Rosmarino; čudovit dekorativni in kopalniški program ter izdelke za kakovostno preživljanje prostega časa: potovalni program Scandinavia.

Vitapur vzglavniki

Tako z izbiro različnih izdelkov za dom, spanje in prosti čas predstavljamo ime za kakovost, pri čemer ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke, za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.

Vitapur trgovina Kamnik

Z željo po uresničevanju pričakovanj svojih kupcev, smo v četrtek, 2. junija 2016, dolgoletne izkušnje in vrhunske izdelke pripeljali tudi v Kamnik, v trgovski center Qlandia, kjer smo odprli že 10. trgovino v Sloveniji. Gre za nadaljevanje zgodbe o uspehu našega podjetja, podjetja Vitapur iz Slovenskih Konjic.

Na sami otvoritvi, ki je privabila številne ljudi, smo nasmešek na obraz otrok Vrtca Kamnik privabili z donacijo otroških odej in knjig SuperMemo.

Donacija otroških odej

Obiščite nas v eni izmed trgovin Vitapur po Sloveniji ali v spletni trgovini www.vitapur.si in se prepustite razvajati z našo bogato ponudbo.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja