100% prilagodljiv: Vzglavnik za vso družino

  • 28. 03. 2019
100% prilagodljiv: Vzglavnik za vso družino

Dogaja se vsakodnevno. Če imate isti vzglavnik že več kot tri leta, bo kot nenadoma izgubil vso obliko, polnilo pa se bo spremenilo v nerazpoznavno gmoto. Da bo mera polna, pa se to naenkrat zgodi prav vsem v družini.

Nastopi čas za pomembno vprašanje: Kako s kar najmanj težavami vsem članom družine poiskati vzglavnik, če pa vsak od njih spi čisto po svoje? Očka najraje zasmrči na hrbtu, mame najhitreje zmanjka na boku. Njun najstnik ni prepričan, kako spi, ve samo to, da bi rad spal čim več. Za njim pa caplja še malček, ki je šele dobil prvo pravo posteljo in kot nalašč zdaj zahteva tudi prvi pravi vzglavnik.

Po dobrem vzglavniku se dan pozna

Linija vzglavnikov Bamboo Hitex odgovarja na vsako potrebo malih in velikih družin. Vzglavniki so na voljo v treh oblikah, da nudijo najboljšo oporo v vseh spalnih položajih. Vzglavnik pa je na voljo tudi v pomanjšani dimenziji, ki je 100 odstotno prilagojena velikosti malčkom.

Staršem je še posebno všeč, ker lahko svojemu otroku priskrbijo vzglavnik, ki so ga preizkusili tudi sami – prepričajo jih mehkoba tkanine, nastavljivost višine in trdote ter vpojne lastnosti bambusovih vlaken. Dodaten plus, ki ga še posebej izpostavijo mamice, je pralnost vzglavnika, kar rade pohvalijo na družbenih omrežjih: »Pri malih otrocih to še kako prav pride, saj jim ponoči še kaj uide in se brez problema opere.«

Bamboo Hitex je najbolj priljubljena verzija Vitapurjeve linije vzglavnikov s prevleko iz nebeljenega bombaža in bambusovimi vlakni, ki perfektno vpijejo znoj in nudijo občutek naravnega udobja in svežine tudi najbolj zahtevnim in izbirčnim članom družine.

»Dobro spim na njem. Prijeten vzglavnik z udobno višino in veliko polnila, ki si ga sam lahko prilagodiš, saj ima ob strani zadrgo,« nam je sporočil kupec, ki že uživa v prednostih novega vzglavnika Bamboo Hitex.

Vitapur vzglavniki za vso družino

Vzglavniki Hitex Bamboo:

  1. Otroški vzglavnik Bamboo - My First Pillow - za otroke od prvega leta dalje
  2. Klasični vzglavnik Hitex Bamboo - All Sides Sleep - za vse položaje spanja
  3. Klasični vzglavnik Hitex Bamboo - Lower Side Sleep - za  širša ramena in spanje na boku ali hrbtu
  4. Klasični vzglavnik Hitex Bamboo - Higher Side Sleep - za ožja ramena in spanje na boku

Deli objavo: