PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »Velika otvoritvena nagradna igra«

  • 6. 03. 2019
PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »Velika otvoritvena nagradna igra«

1. ORGANIZATOR

Ad Vita d.o.o., Tovarniška 7b, 3210 Slovenske Konjice

2. TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra »Velika otvoritvena nagradna igra« poteka 7. 3. 2019. V nagradni igri sodelujete z izpolnjenim letakom na dan otvoritve največje Vitapur trgovine v Cityparku, Ljubljana.

POGOJI SODELOVANJA: S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči nepreklicno in brezpogojno sprejema Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije, ki bodo 7. 3. 2019 na otvoritvi nove trgovine v nakupovalnem centru Citypark, storili sledeče:

  • obiskovalci se bodo v fotoboxu fotografirali s katerim koli Vitapurjevim izdelkom,
  • iz fotoboxa bo prišla fotografija s prijavnico,
  • prijavnico bodo odtrgali in izpolnili z osebnimi podatki,
  • popolno izpolnjeno prijavnico bodo oddali v za to namenjeno škatlo.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci sprejmejo in soglašajo s pravili in pogoji nagradnega žrebanja.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v AD Vita d.o.o. in njihovi ožji družinski člani.

3. NAGRADA

Organizator bo v nagradni igri podelil:

  • Prva nagrada – bon v vrednosti 1000 eur za nakup spalnih izdelkov Vitapur.
  • Druga nagrada – bon v vrednosti 500 eur za nakup kuhinjskih izdelkov Rosmarino.
  • Tretja nagrada – bom v vrednosti 300 eur za nakup kopalniških izdelkov Svilanit.
  • Četrta nagrada – bon za mali in veliki kovček Scandinavia.

V času trajanja nagradne igre lahko ena oseba prejme nagrado samo enkrat.

Nagrada ni zamenljiva oziroma izplačljiva v gotovini. Nagrada tudi ni prenosljiva.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko iz kakršnih koli razlogov predvideno nagrado zamenja za drugo.

4. ŽREBANJE IN OBJAVA IZŽREBANE OSEBE

Nagrada bo podeljena na podlagi žrebanja izmed vseh pravilno izpolnjenih letakov (ime in priimek, naslov, poštna številka in pošta, mobilni telefon, e-naslov, podpis), ki bodo oddani 7. 3. 2019 v času trajanja otvoritve trgovine Vitapur v Cityparku Ljubljana.

Objava nagrajenca:

Nagrajenci bodo objavljeni v roku 14 dni na spletni strani www.vitapur.si.

Žrebanje ne bo javno, izvedla pa ga bo 3-članska komisija. Rezultat žrebanja je dokončen in pritožba nanj ni mogoča.

Organizator bo izžrebane prejemnike nagrade o prejemu nagrade obvestil preko navedenega e-naslova, in sicer najkasneje v roku 7 dni po zaključenem žrebanju.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec nagradne igre izrecno strinja s temi Pravili in pogoji nagradne igre in z javno objavo podatkov o nagrajencih.

Organizator ni obvezan odgovarjati na zahteve tistih, ki svojih osebnih podatkov niso pravočasno posredovali.

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih okrog lastništva izžrebane nagrade. Vsi spori povezani s pravicami okrog lastništva izžrebane nagrade ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, katere podatki so bili posredovani v okviru nagradne igre oz. so bili posredovani z njene strani uradno pooblaščeni osebi ali zakonitemu zastopniku.

5. OBVESTILO IN PREVZEM NAGRADE

V kolikor nagrajenec ne navede oziroma ne posreduje svojih podatkov oziroma jih navede nepopolno ali nepravilno in/ali v kolikor nagrajenca ni mogoče obvestiti in/ali v kolikor se ugotovi, da ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v nagradni igri in/ali da je kršil te pogoje in/ali v kolikor ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji, vse to v roku, kot ga določi organizator, nagrajenec izgubi pravico do nagrade.

Nagrada, ki ostane nepodeljena zaradi neizpolnjevanja pogojev prejema nagrad s strani nagrajenca, v takem primeru ostane nepodeljena.

Mladoletne osebe in osebe, ki jim je bila delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost, lahko nagrado sprejmejo le na podlagi pisne odobritve staršev oziroma zakonitega zastopnika, ki jih pri izročitvi nagrade tudi zastopa. Pisna odobritev je lahko podana potem, ko izžrebanec prejme obvestilo o nagradi. Tako soglasje pomeni tudi odobritev za sodelovanje v nagradni igri.

Glede načina prevzema in koriščenja nagrade so bodo nagrajenci natančneje dogovorili z organizatorjem.

6. OSEBNI PODATKI

S sodelovanjem v nagradni igri se uporabnik strinja, da se lahko podatki, ki jih je posredoval, zbirajo, shranijo in uporabijo za namene internih raziskav trga in za trženje. To soglasje se lahko kadarkoli prekliče z e-pošto, poslano na [email protected] z veljavnostjo v prihodnosti.

7. DAVKI IN AKONTACIJA DOHODNINE

Akontacijo za dohodnino za nagrado plača organizator/prireditelj. Nagrajenci so kot zavezanci za dohodnino (2. odst. 35. člena ZDavP-2) prireditelju dolžni pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno izpostavo, svojo davčno številko in fotokopijo davčne številke), in sicer najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o nagradi (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu). Predložitev navedenih podatkov je pogoj za koriščenje nagrade, če njena vrednost presega 42 eur z DDV. Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani predpisani osebni podatki) prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh splošnih pogojev do nagrajenca. V tem primeru se nagrada podeli sodelujočemu, ki bo naknadno izžreban in upravičen do nje.

Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

8. TEŽAVE IN NEJASNOSTI

V primeru težav in nejasnosti nas kontaktirajte preko elektronske pošte [email protected].

9. DRUGE DOLOČBE

Za tolmačenje pravil je pristojen organizator, s sodelovanjem v nagradni igri pa udeleženec sprejme ta pravila in z njimi soglaša. Rezultati žrebanja so dokončni in zoper njih ni ugovora po teh pravilih.

Ta pravila predstavljajo izključna pravila za organizacijo nagradne igre, sodelovanje v nagradni igri ter za podelitev nagrade. Vsa ostala neposredna ali posredna pojasnila ali sporočila s strani organizatorja nagradne igre predstavljajo zgolj informativni povzetek teh pravil in seznanjanje o nagradni igri.

V primeru kršitev ali domnevnih kršitev v teh pravilih navedenih pogojev je vsak sodelujoči organizatorju in/ali tretjim odgovoren za vso nastalo škodo, organizator pa si v tem primeru pridržuje pravico, da brez kakršnihkoli obveznosti sodelujočemu ne dovoli in/ali ga kadarkoli med trajanjem nagradne igre izključi iz nadaljevanja nagradne igre. Ta določba velja tudi po preteku nagradne igre.

Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli neželene posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

Sodelujoči v nagradni igri prevzema vso odgovornost glede koriščenja nagrade, ki jo je prejel v nagradni igri.

S sodelovanjem v nagradni igri se uporabnik strinja, da se fotografije, ki jih je posnel v nagradni igri, lahko uporabijo na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočih nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri.

Odločitev organizatorja in izvajalca o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in z njo povezanimi pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče.

Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

10. VELJAVNOST PRAVIL

Pravila pričnejo veljati dne, 7. 3. 2019, s pričetkom nagradne igre.

Slovenske Konjice, 7. 3. 2019

AD Vita, d.o.o.

Deli objavo: