Praznični horoskop: darila za ovne in bike

  • 23. 11. 2018
Praznični horoskop: darila za ovne in bike

Morda se zdijo še oddaljeni, pa vendar so prazniki dejansko že pred vrati. Ste se kdaj vprašali, kako na praznike in obdarovanje gledajo posamezna astrološka znamenja in kakšne so njihove želje? V prihodnjih tednih boste o tem izvedeli več. In če še ne veste, kaj bi podarili svojih bližnjim, boste pri nas našli nekaj zanimiv idej. Tokrat preberite o ovnih in bikih.  

Biki

Biki so včasih v dvomu, ali bodo za praznično darilo dobili tisto, kar si resnično želijo. Strah je sicer povsem odveč. Najbolj se bodo razveselili nove knjige, v veselje pa jim bo tudi kakšna nova zgoščenka njihove najljubše glasbene skupine. Njihov moto glede obdarovanja je zelo zanimiv – uživanje v darilu, vse dokler ne prejmejo novega.

Božično-novoletni prazniki so za bike pravo obdobje relaksacije. To je tisti čas v letu, ko se brez slabe vesti lotijo svojih najljubših prazničnih dobrot in v njih neizmerno uživajo.

Praznike pričakajo popolnoma mirni in sproščeni, med tem, ko vsi ostali ponavadi hitijo sem in tja, da bi bilo vse pravočasno pripravljeno za obisk družine in prijateljev. Biki v prazničnem času vsekakor upočasnijo tempo in si privoščijo popolno sprostitev.

Venera je tista, ki bike usmerja v estetiko in lepoto. Všeč jim je roza, bež, zlata, zelena in rjava barva. Za praznike jih razveselite s kakšno toplo dekorativno odejo, mehkimi brisačami, glede na to, da obožujejo dobrote, pa je več kot dobrodošel kakšen pekač ali dobra posoda. 

Praznicna derila za bike

Vitapurjev izbor prazničnih daril za bike:

  1. Dekorativna odeja Vitapur Premium
  2. Brisača Svilanit Eva
  3. Set 2 pekačev Rosmarino Baker Golden

Ovni

Praznična darila za ovne

Rdeča nit ovnovih praznikov je, da se imajo odlično in nepozabno. Čeprav lahko vedno najdejo razlog, da se zabavajo tudi sami, pa v prazničnem času ponavadi svoj planer napolnijo z opombami najpomembnejših zabav, ki jih s prijatelji ali z družino nikakor ne želijo zamuditi.

Vse decembrske manjše zabave pa so le dober uvod v največjo zabavo leta: novoletno zabavo. Čas, ko ovni odvržejo »svojo staro kožo« in se pripravijo za nove izkušnje in doživetja.   

Povsem jasno je, da imajo ovni radi unikatnost. Zato vstopnice za koncert, morda muzej ali gledališče niso nikoli slaba izbira za praznično darilo. Vsekakor je pri obdarovanju ovnov potrebno biti kreativen. Kar se tiče praktičnih izdelkov, pa za ovnovo praznično darilo priporočamo slednje:

Ker je oven ognjeno znamenje, so njegove barve koralna, turkizna, rdeča, odtenki zlate in srebrne. Veseli bodo mehke in udobne dekorativne odeje in vzglavnika, in ker so avanturisti po duši, jim bodo tudi v hladnejšem času zagotovo prišle prav pohodne palice in nahrbtnik za pohode.

Praznična darila za ovne

Vitapurjev izbor daril za ovne:

  1. Dekorativna odeja Vitapur Family SoftTouch Home
  2. Pohodne palice NES
  3. Dekorativni vzglavnik Vitapur Premium

Deli objavo: