Skrivnosti, za katere moški želijo, da bi jih ženske vedele

  • 26. 01. 2016
Skrivnosti, za katere moški želijo, da bi jih ženske vedele

Moški jemljejo zvezo zelo resno

Moški so na slabem glasu, da se zelo neradi oz. celo bojijo zavezati. Dokazi kažejo, da moški jemljejo zakon resno. Morda res potrebujejo nekoliko več časa, da se zavežejo resni zvezi, ampak predvsem zato, ker se želijo prepričati, da je zveza resnično resna. V neki anketi poročenih moških jih je kar 90 % odgovorilo, da bi se z isto žensko poročili še enkrat.

Resnično vas posluša

Kadar poslušate nekoga, ko govori, verjetno same med govorom vstavite kakšen »Da«, ali pa »Res je«. Na ta način izrazite da osebo poslušate. Ampak nekateri moški ne počnejo tega. Samo zato, ker moški med poslušanjem ne reče ničesar, to še ne pomeni, da vas tudi ne posluša. Morda raje posluša tiho in razmišlja o vaših besedah.

Skupne aktivnosti krepijo vezi

Moški svoja razmerja in vezi raje utrjujejo s skupnimi aktivnostmi kot pa z izražanjem svojih čustev in misli. Za mnoge moške so aktivnosti, kot sta npr. šport in seks, način, kako se zbližajo s svojim partnerjem.

Moški potrebujejo čas zase

Tako kot so pomembne skupne aktivnosti, je pomemben tudi čas, ki si ga vzamemo zase. Če imata oba partnerja čas, da negujeta svojo individualnost, lahko drug drugemu nudita veliko več.

Moški odpustijo in pozabijo hitreje kot ženske

Ženske si negativne izkušnje zapomnijo dlje kot moški in tudi dlje občutijo mešane občutke, strah in dvome, ki ostanejo po sporu. Morda si še vedno želite pogovora o sinočnjem sporu, najverjetneje pa je, da je moški že popolnoma pozabil nanj.

Moški ne razberejo subtilnih sporočil

Moški veliko pogosteje zgrešijo subtilne znake kot je ton glasu ali izrazi na obrazu. Predvsem pogosto zgrešijo žalost na ženskem obrazu. Če želite, da moški sporočilo prejme, bodite neposredne.

Moškim ni vedno do seksa

Moškim, na veliko presenečenje žensk, ni vedno do seksa. Enako kakor ženske, so tudi moški večkrat podvrženi stresu v službi in družini, stres pa slabo vpliva na libido. Če moški reče, da mu ni do seksa, še ne pomeni, da je izgubil zanimanje za vas, ampak da mu v tistem trenutku pač ni do seksa.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja