Spremenite vašo spalnico v ljubezensko gnezdece

  • 26. 01. 2016
Spremenite vašo spalnico v ljubezensko gnezdece

Tukaj je nekaj nasvetov, kako hipoma spremenite vašo spalnico v pravi poligon romantike!

1. Spalnico navdahnite z osebno noto vaše ljubezni. Na nočno omarico ali okensko polico dodajte slike in darila, ki vas spominjajo na vašo ljubezen, ter predmete, s katerimi vaju vežejo lepi spomini.

2. Spalnico spravite v red. Spalnica naj bo čista, pogrnite in pospravite posteljo, tako da ne bo razmetana. Pospravite razmetane obleke, če slučajno ležijo v kakšnem kotu. Razmetana spalnica niti približno ni romantična!

3. Ugasnite televizor. Če imate v spalnici TV sprejemnik, ga ugasnite. Da, hitro boste videli, da je večer v dvoje lahko precej lepši tudi brez najljubše tv oddaje.

4. Izberite svileno nežnost. Svilena posteljnina bo nežno razvajala vašo kožo in vas popeljala v svet vabljive mehkobe. Preizkusite, kako najprestižnejša svilena posteljnina lahno polzi po vašem telesu in vas nežno boža. Popolnoma vaju bo sprostila in v vama takoj prižgala strast.

5. Pritajite luči in prižgite dišeče sveče. Spalnica bo zasijala v popolnoma drugačni luči, če boste ugasnili klasično razsvetljavo in prižgali dišeče sveče. Razvnele vas bodo opojne vonjave in romantična svetloba, vaša domišljija pa bo tako imela prosto pot.

6. Posvetite se barvam. Najbolje je, da razžarite strast in ljubezen z rdečo barvo ali pa enostavno izberete tiste barvne odtenke, ki so vam blizu. Počutili se boste sproščeno, domače in udobno.

7. Seksi spodnje perilo. Če želite preživeti romantični večer v dvoje, je seksi spodnje perilo vedno dobrodošlo. Postelja bo postala prostor dvorjenja in ljubljenja, kot prvikrat, ko sta se poljubila. Za vročo noč odvrzite vsakodnevne pižame in spodnjice. Obrestovalo se bo.

8. V posteljo oba hkrati. Pojdite v spalnico skupaj s svojim partnerjem ali pa si vzemite samo trenutek prednosti in ga pričakajte v romantičnem vzdušju, ki ste ga pričarali. Ne dopustite, da se v postelji znajdeta oba šele v daljšem časovnem razmiku, saj vas bo volja do nežnosti takrat že minila.

9. Razkošje udobja. Obogatite spalnico z dekorativnimi vzglavniki in blazinicami, saj bo tako delovala bolj bogato in mamljivo. Lahko ste razposajeni in se potopite v udobje. Pričarajte vzdušje najbolj prestižne hotelske suite, ki vas razvaja z udobjem!

Deli objavo: