Valentinovo - dan ljubezni

  • 26. 01. 2016
Valentinovo - dan ljubezni

V navadi je tudi obdarovanje, ki se ga brez dvoma razveseli tako močnejši kot nežnejši spol.

In kaj najraje kupimo svojim partnerjem?

Ženske najraje svojim dragim podarijo izlet v neznano. Moški pa svojim boljšim polovicam najpogosteje podarijo šopek cvetja, takih je namreč kar 60 odstotkov.

Drugo najbolj priljubljeno darilo, ki ga moški izberejo za svoja dekleta in žene, je povabilo na romantičen poobedek. Ženske zelo rade svojim dragim podarijo slastno čokolado. Med priljubljenimi darili pri obeh spolih so še oblačila ali darilni boni, medtem ko več moških kot žensk pomisli tudi na bolj lesketajoče se darilo- nakit. Parfumi, knjige, ličila in spodnje perilo se prav tako znajdejo na spisku najpogosteje izbranih daril.

Bodite izvirni

Toda vsa zgoraj našteta darilca so precej klasična in predvidljiva. Če bi bili radi malce bolj izvirni, si omislite bolj nevsakdanja presenečenja za valentinovo, ki pa naj bodo vseeno praktična in udobna.

 

Namesto darila druženje v dvoje

S partnerjem pa se lahko odločita, da se sploh ne obdarujeta s kakšnimi sladkarijami in ostalimi darilci, ampak se vzajemno odločita, da se namesto tega raje odpravita na kakšen koncert, gledališko predstavo ali razvajanje v dvoje.

 

Tudi če nič od naštetega ne bo krasilo vajinega valentinovega, pa naj se vaju dotaknejo lepe besede in nežnosti. Včasih je bližina ljubljene osebe več kot vse ostalo.


Naj bo valentinovo polno topline in nežnosti.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja