Velika sms nagradna igra Rosmarino

  • 7. 10. 2019
Velika sms nagradna igra Rosmarino

V nagradni igri sodelujete tako, da pošljete SMS s ključno besedo VITAPUR in številko računa na številko 3131. Nakup izdelkov lahko opravite v katerikoli trgovini Vitapur ali na www.vitapur.si.

Nagradni sklad:

  • Glavna nagrada: 1x500 € kartica Diners Club (izžrebanec bo s strani Dinersa prejel kartico, na kateri bo naložen znesek 500€).
  • 5x manjši keramični pekač
  • 5x set posode: vok in ponev za palačnke Rosmarino Black Lava Stone
  • 5x sekljalnik Rosmarino Nutrimax
  • 484 krp Rosmarino BlackSmith

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

  1. na podlagi poslanega SMS sporočila ali
  2. s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom -> Kaj danes skuhati v Rosmarino loncu: pošljite vaš najljubši recept (ta del sodelovanja moramo imeti, saj ne sme biti nakup pogoj za nagradno igro)

POTEK:

(A): SMS sporočilo:

1. korak: udeleženec v obdobju od 7.10.2019 do 4.11.2019 opravi nakup v eni od trgovin Vitapur, preko spleta in preko call centra in za nakup shrani račun;

2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo VITAPUR  in številko računa (primer: VITAPUR 123456);

3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek, naslov in poštna številka). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak, Ulica 1,  1000). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Uporabnik je obenem obveščen tudi o tem, da se je s sodelovanjem prijavil na brezplačno SMS obveščanje VITAPUR in navodili, kako se lahko kadarkoli odjavi. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja, v nagradni igri ne more sodelovati.

Vsak posamezni račun se lahko uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan z SMS sporočilom s strani iste ali druge osebe, se SMS sporočilo razglasi za neveljavno. Odločitev o razglasitvi SMS sporočila za neveljavnega je diskrecijska pravica organizatorja in je dokončna.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način mora originalni račun (dokaz o nakupu) hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti ob prevzemu nagrade. V primeru, da izžrebani nagrajenec ob prevzemu nagrade ne bo predložil originalnega računa, izgubi pravico do nagrade.

(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom: Kaj danes skuhati v Rosmarino loncu: pošljite vaš najljubši recept

(Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected]  pošlje avtorsko zgodbo z naslovom Kaj danes skuhati v Rosmarino loncu: pošljite vaš najljubši recept (v nadaljevanju: zgodba) ter veljavno telefonsko številko. Udeleženec se s tem, ko posreduje zgodbo, strinja s splošnimi pogoji. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na telefonsko številko pošlje SMS sporočilo o sodelovanju v nagradni igri. Vsa povratna sporočila so brezplačna. S poslanim SMS sporočilom posameznik ne bo včlanjen v kakršenkoli SMS klub.

Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni zapisana telefonska številka udeleženca oziroma če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno. Organizator razglasi prijavo za neveljavno tudi, če je vsebina poslane zgodbe neprimerna, ali če iz vsebine izhaja vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na oba načina (A ali B točka).

Preberite splošne pogoji nagradne igre.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja