Vitapur čestita! Naš partner Bahrain Victorious na Tour de France z odličnimi rezultati

  • 27. 07. 2023
Vitapur čestita! Naš partner Bahrain Victorious na Tour de France z odličnimi rezultati

Pretekli vikend se je zaključil zgodovinski Tour de France, kjer je odlične rezultate dosegla tudi kolesarska ekipa Bahrain Victorious. Vitapur kot uradni partner ekipe čestita za odlične ekipne in posamezne rezultate, ki smo jim bili priča v preteklih dneh.

Bahrain Victorious je dosegla odlično četrto mesto v ekipni razvrstitvi in prepričala s timskim vzdušjem, ki jih je pripeljal do samega vrha vseh kolesarskih ekip.

Resnično smo ponosni, da lahko ekipi zagotovimo našo visokokakovostno linijo potovalnih kovčkov Vitapur, s katero jim med zahtevnim urnikom dirke zagotavljamo največje udobje in funkcionalnost.

Med zmagovalci je bil tudi slovenski kolesar Matej Mohorič (Bahrain Victorious), ki je osvojil prvo mesto na 19. etapi kolesarske dirke Tour de France. S svojo borbenostjo je prepričal in prehitel vse vrhunske kolesarje iz vsega sveta.  

Matej Mohorič, zmagovalec 19. etape dirke Tour de France

 

Verjamemo, da se bo kolesarska ekipa Bahrain Victorious s potovalnimi kovčki Vitapur varno in zasluženo zadovoljno vrnili nazaj domov. Čestitke vsem borcem in celotni ekipi Bahrain Victorious.  

 Vitapur in Bahrain Victorious

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja