Vitapur EcoSleep linija že na voljo v Mercatorju

  • 4. 10. 2022
Vitapur EcoSleep linija že na voljo v Mercatorju

Miren spanec, zadovoljna jutra z nasmeškom in manj bolečin v vratu in hrbtenici? Se to tudi tebi sliši neverjetno dobro? Z Vitapur EcoSleep izdelki iz izbranih trajnostnih materialov na enostaven način izberi mirnejši spanec in boljši planet hkrati. Nova linija te že pričakuje na prodajnih mestih Mercator po vsej Sloveniji. Zbiraj e-nalepke ali običajne nalepke vse do 31. 12. 2022 in izkoristi kar do -60 % popust.

V hipu do sladkega spanca z vzglavniki

Si predstavljaš, da lahko odslej spiš na udobnem vzglavniku in medtem rešuješ še naš planet? Naša misija je bila ustvariti vzglavnike iz organskega bombaža in recikliranih materialov. Izbiraj med anatomskim ali klasičnim vzglavnikom EcoSleep, za najmlajše pa smo razvili še otroški vzglavnik EcoSleep, ki bo z mehkim polnilom med spanjem podprl hrbtenico najmlajših.

Zračna in lahka odeja, ki diha s teboj

Univerzalna celoletna odeja EcoSleep razvaja z udobjem prav v vseh letnih časih. Vsako noč začuti mehkobo, ki nudi pravo ravnovesje med zračnostjo, toploto in mehkobo. Odeja odlično regulira temperaturo, saj ogreje pozimi in ohladi poleti. Kot nalašč za vse tiste, ki so nagnjeni k pregrevanju ali pa vse tiste, ki jih rado zebe.

Žepkasta ležišča za pravo podporo hrbtenici

Zamenjaj svoje staro ležišče in se prebudi v pozitivna jutra. Ležišča EcoCloud navdušijo s podporo žepkastih vzmeti, zaradi katerih je vsak del telesa ustrezno poravnan. Nudi ergonomski položaj telesa in slovo od bolečin v hrbtenici. Nežna prevleka z organskim bombažem še dodatno poskrbi za odličen pretok zraka in najbolj mehak dotik s kožo. Izbiraj med 5-conskim žepkastim ležiščem EcoCloud 22 in najvišjim, premium 7-conskim ležiščem EcoCloud Premier 31.

V trenutku do dodatnega udobja z nadlovžkom

Predstavljamo ti najlažji način, kako lahko svoj spanec še izboljšaš. Nadvložek EcoSleep je vrhunski dodatek k tvojemu ležišču, saj izboljša kakovost spanja na še tako stari in dotrajani vzmetnici. Sloj spominske pene zagotavlja popolno prilagajanje tvojemu telesu. Tkanina prevleke je izdelana iz kombinacije recikliranih vlaken in bambusovih vlaken, ki še dodatno skrbijo za odlično absorpcijo vlage.

Nismo pozabili niti na hišne ljubljenčke

Zakaj ne bi tudi tvoji 4-nožni prijatelji bolje spali? V dodatni ponudbi predstavljamo tudi ortopedske postelje za hišne ljubljenčke. Ortopedska spominska pena se popolnoma prilega naravnemu položaju in poskrbi za najboljšo podporo ter sproščanje sklepov hišnih ljubljenčkov. Dvignjen rob postelje pa še za dodatno oporo glavi in vratu psa, mačke ali drugega 4-nožca.

Zakaj linija EcoSleep navduši vso družino?

- Izbrani so le okolju in koži prijazni materiali

- Pridobljen certifikat Global Recycled standard

- Na voljo so izdelki za vse družinske člane, tudi najmlajše.

Hitro, pohiti na prodajna mesta Mercator, zbirajte nalepke zvestobe in zgrabi svoje najljubše kose za “bolj kakovosten spanec”!

Potrebuješ pomoč?

Več informacij pa lahko pridobiš tudi na brezplačni modri številki 03 757 14 40 ali na [email protected].

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja