Vitapur čestita! Prva zmaga na dirki po Italiji

  • 9. 05. 2023
Vitapur čestita! Prva zmaga na dirki po Italiji

Kot uradni partner kolesarske ekipe Bahrain Victorious smo v podjetju Vitapur izjemno ponosni na vsako zmago ekipe. Vse čestitke zmagovalcu druge etape 106. Dirke po Italiji je Jonathan Milan iz ekipe Bahrain Victorious.

Drugo etapo Gira 2023 je dobil Jonathan Milan.

Od Terama do San Salva smo bili priča izjemni predstavi. Milan se je v impresivni predstavi spretnosti izognil skupinskemu trčenju le tri kilometre pred ciljem in na koncu zmagal v šprintu in si na ta način zagotovil zmago.

S kovčki Vitapur potujejo najboljši na svetu.

Vitapur je v letošnjem letu postal uradni partner kolesarske ekipe Bahrain Victorious, ki je letno na poti več kot 200 dni. Profesionalno ekipo in našo blagovno znamko Scandinavia združuje maksimalna vzdržljivost, ki jo izpolnjujemo na vsaki poti do cilja.

Vzdržljivost je skupna vrednota.

Skupaj z našo blagovno znamko Scandinavia nas združuje skupna vrednota - vzdržljivost. Kolesarji ekipe Bahrain Victorious se borijo na najzahtevnejših kolesarskih dirkah na svetu, kar zahteva izjemno fizično in mentalno moč. Enako velja za naše potovalne kovčke Scandinavia, ki so postali sinonim za vzdržljivost.

Bahrain Victorious in Vitapur

Prepustite se vznemirjenju in se pridružite tudi nam, ko se bomo skupaj veselili uspehov ekipe Bahrain Victorious na njihovi športni poti!

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja