Napoved za vikend: Vitapur na poročnem sejmu na Ljubljanskem gradu

  • 15. 11. 2018
Napoved za vikend: Vitapur na poročnem sejmu na Ljubljanskem gradu

Preživite predzadnji novembrski vikend na Ljubljanskem gradu! 17. in 18. november je namreč rezerviran za 10. jubilejni poročni sejem, ki ga organizira poročna revija Moja poroka. V poročno sezono 2019 vas bo popeljalo več kot 60 razstavljavcev poročnih storitev. Vitapur bo tam predstavil svoj bogat asortima visokokakovostnih in razkošnih izdelkov, manjkala pa ne bo niti velika Vitapurjeva nagradna igra.

Za vse pare in vse, ki preprosto obožujete poročni blišč

Poročni sejem ni namenjen samo tistim, ki boste v prihodnjem letu morda vstopili v zakonski stan, ampak tudi vsem obiskovalcem, ki jih zanima pravljični svet sanjskih porok, najnovejših poročnih trendov s področja mode, tort, dekoracij, šopkov … Vsi, ki si želite prijetnega vzdušja in dobre družbe, boste nad ambientom in dogodki zagotovo navdušeni!

Vitapurjev kotiček na poročnem sejmu: izdelki za popolno poročno darilo

Na poročnem sejmu boste več izvedeli tudi o Vitapurjevih izdelkih za spanje, dom in prosti čas, ki so idealni za razvajanje na prvi skupni poti, prav tako pa so popolno darilo, ko želite svojim bližnjim v teh nepozabnih trenutkih podariti le najboljše.

Vitapurjeva velika nagradna igra: darilni bon v vrednosti 300 €

V Vitapurjevem kotičku na ljubljanskem poročnem sejmu pa to soboto in nedeljo sodelujte tudi v veliki Vitapurjevi nagradni igri! Z izpolnjenim letakom, ki ga prejmete na samem dogodku, se potegujte za glavno nagrado darilni bon v vrednosti 300 € za nakup Vitapurjevih izdelkov. Izžrebali bomo še 7 ostalih odličnih nagrad.

Se vidimo!

KDAJ: sobota, 17. november in nedelja, 18. november, od 11. do 18. ure

KJE: Ljubljanski grad

Deli objavo: