VITAPUR podprl letošnji 8. Konjiški maraton!

  • 6. 10. 2020
VITAPUR podprl letošnji 8. Konjiški maraton!

Štajersko tekaško vzdušje so zadnji septembrski vikend popestrile tekačice in tekači na Konjiškem maratonu 2020. Del slednjega je bilo tudi podjetje Vitapur, ki je kot sponzor sodelovalo že na tradicionalnem, tokrat že osmem maratonu v Slovenskih Konjicah.

Vitapur podpira lokalno okolje in projekte

Kljub strogim ukrepom zaradi aktualne situacije s koronavirusom, je 8. Konjiški maraton potekal v izjemno športnem duhu. Pri Vitapurju smo želeli podpreti organizatorje maratona in skupaj olajšati pripravo športnega dogodka, ter omogočiti karseda varno tekmovanje. Hkrati se v podjetju zavedamo tudi pomembnosti podpore lokalnemu okolju, zato smo kot sponzor donirali 1300 zaščitnih mask za enkratno uporabo, ki so jih prejeli sodelujoči tokratnega Konjiškega maratona. Zaščitne maske so bile namreč obvezne v t. i. »boksih« (ograjenih prostorih), kjer so tekači varno čakali na start.

Tekaška pot, ki se je začela ob vznožju Konjiške gore, skozi Dravinjsko dolino, preko gričev Škalc in skozi jedro mesta Slovenskih Konjic, je letos privabila približno 900 tekačev.

Ob 15. rojstnem dnevu smo pri Vitapurju še bolj radodarni

V letošnjem letu, ko pri Vitapurju obeležujemo in po vsej Sloveniji praznujemo 15 let, smo zato še bolj radodarni in skušamo poskrbeti ne le za naše kupce, temveč tudi za širšo družbeno skupnost.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja