Vitapur v živo spodbujal našega partnerja Bahrain Victorious na Giru d’Italia

  • 29. 05. 2023
Vitapur v živo spodbujal našega partnerja Bahrain Victorious na Giru d’Italia

Nepozabni dosežki so se vrstili za ekipo Bahrain Victorious, ki je 106. Dirko po Italiji zaključila z vrsto izjemnih rezultatov, in sicer z dvema etapnima zmagama, štirimi drugimi mesti ter majico Maglia Ciclamino za Jonathana Milana. Ob boku smo jim stali v živo in tudi na vsakem delčku njihove poti, saj potujejo z našimi Vitapurjevimi potovalni kovčki

Vitapur je kot uradni partner navdušen, da je povezan s tako fenomenalnimi dosežki vrhunskih športnikov. Izjemno smo ponosni, da lahko ekipi zagotovimo našo visokokakovostno linijo potovalnih kovčkov, s katero jim med zahtevnim urnikom dirke zagotavljamo največje udobje in funkcionalnost.

Resnično zadovoljstvo je biti priča temu, da naši izdelki podpirajo prizadevanje ekipe Bahrain Victorious za odličnost. Predanost, vztrajnost in timsko delo ekipe so bili resnično izjemni, kar jih je pripeljalo do izjemnega uspeha na enem najprestižnejših kolesarskih dogodkov te sezone.

Bahrain Victorious

 Kako potujejo najboljše ekipe? 

Z vrhunskimi Vitapurjevimi potovalnimi kovčki, seveda! Vsi člani kolesarske ekipe Bahrain Victorious so se namreč na dirko po Italiji letos odpravili skupaj z našimi Scandinavia kovčki. Pohitite na našo spletno stran Vitapur in izkoristite odlične popuste na vrhunske potovalne kovčke tudi vi.

Bahrain potuje z Vitapur kovčki 

Ponosni smo, da smo lahko z našimi kovčki del tako odmevnih zgodb! Čestitke ekipi za odlično predstavo na dirki Giro d'Italia 2023. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in podpore pri njihovih prihodnjih prizadevanjih. Na še več zmag na cesti in zunaj nje!  

Spremljali jih bomo tudi na prihodnjih tekmah v aktualni sezoni.

 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja